04.07.20 | 21:29

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ » ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Σύνοδος των Εκτελεστικών Γραμματέων των Περιφερειών της Χώρας
22.12.14 | 20:42

Σύνοδος των Εκτελεστικών Γραμματέων των Περιφερειών της Χώρας

Στη Λαμία πραγματοποιήθηκε η πρώτη σύνοδος των Εκτελεστικών Γραμματέων των Περιφερειών της Χώρας, υπό την Αιγίδα της ΕΝ.Π.Ε. και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Τους Εκτελεστικούς Γραμματείς υποδέχθηκε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, παρουσία του Γενικού Διευθυντή της ΕΝ.Π.Ε., Καθηγητή Χαράλαμπου Κουταλάκη.

Στο πλαίσιο της σύσκεψης συζητήθηκαν τρέχοντα θέματα που αφορούν στη λειτουργία των δομών των Περιφερειών και δόθηκε η ευκαιρία στους Εκτελεστικούς Γραμματείς να μοιραστούν και να ανταλλάξουν απόψεις και σκέψεις, τόσο για ζητήματα που άπτονται υπηρεσιακών αναγκών, όσο και αντιμετώπισης διοικητικών, καθημερινών οργανωτικών προβλημάτων.

Η υποστελέχωση των Υπηρεσιών, η έλλειψη κωδικοποιημένων διαδικασιών, η αντιφατικότητα και οι αλληλοκαλύψεις νόμων, διατάξεων και εγκυκλίων καθώς και μια σειρά επιμέρους επιχειρησιακών ζητημάτων, αποτέλεσαν την ατζέντα αυτής της πρώτης συζήτησης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι Εκτελεστικοί Γραμματείς: Νίκος Χαρδαλιάς (Στερεάς Ελλάδας), Γιάννης Σταματάκος (Πελοποννήσου), Διονυσία Μαράτου (Δυτικής Ελλάδας), Κοσμάς Παπαχρυσοβέργης (Αττικής), Νίκος Ιωάννου (Κεντρικής Μακεδονίας), Νίκος Ραπτάκης (Κρήτης), Νίκος Κωστόπουλος (Β. Αιγαίου), Παντελής Αργυριάδης (Μακεδονίας), Δημήτρης Σιώζος (Ηπείρου), Δημήτρης Σκιαδάς (Ν. Αιγαίου) και Κώστας Μέγας (Θεσσαλίας).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ