15.08.18 | 19:21

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Συνεργασία Ελληνικών Δήμων με αυτούς της Παλαιστίνης
11.10.17 | 13:00

Συνεργασία Ελληνικών Δήμων με αυτούς της Παλαιστίνης

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης συναντήθηκε χθες, Τρίτη 10 Οκτωβρίου, με τον Πρέσβη της Παλαιστίνης στην Ελλάδα Marwan Toubassi.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΚΕΔΕ βρέθηκαν στο επίκεντρο οι δυνατότητες διεύρυνσης της συνεργασίας της ΚΕΔΕ με την Παλαιστίνη σε επίπεδο ανθρωπιστικών και αναπτυξιακών δράσεων αλληλεγγύης.

Ο κ. Γ. Πατούλης επισήμανε στον κ. Marwan Toubassi, πως η Ελληνική Τοπική Αυτοδιοίκηση Α΄ Βαθμού έχει επιδείξει έμπρακτα μέχρι τώρα την ευαισθησία της σε ζητήματα που αφορούν στο δοκιμαζόμενο λαό της Παλαιστίνης και πρόσθεσε ότι θα το πράξει σε κάθε περίπτωση που θα χρειαστεί και στο μέλλον.

Με δεδομένη την διάθεση και των δύο πλευρών να αναπτυχθεί περαιτέρω η συνεργασία, συμφωνήθηκε να προσδιοριστεί ένα συγκεκριμένο πλαίσιο μέσω του οποίου θα μπορούν να υλοποιηθούν περεταίρω δράσεις.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ σε δηλώσεις του τόνισε ότι «με τον κ. Marwan Toubassi συζητήσαμε τις δυνατότητες περαιτέρω συνεργασίας μας με στόχο την υλοποίηση κοινών δράσεων των Ελληνικών δήμων με αντίστοιχους της Παλαιστίνης. Ήδη συμφωνήσαμε με τον Πρέσβη της Παλαιστίνης στην Ελλάδα να μας δώσει ένα συγκεκριμένο πλαίσιο των αξόνων που θα μπορούσε να αναπτυχθεί μια σταθερή συνεργασία με τη συμμετοχή συγκεκριμένων δήμων».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ