20.10.20 | 18:24

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Στο 26ο Συνέδριο Φυσικοθεραπευτών η Τ.Α. - Χαιρετισμός του Γ. Πατούλη
28.11.16 | 12:10

Στο 26ο Συνέδριο Φυσικοθεραπευτών η Τ.Α. - Χαιρετισμός του Γ. Πατούλη

Στο 26ο Ετήσιο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο των Φυσικοθεραπευτών, απηύθυνε χαιρετισμό μετά από πρόσκληση, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, κ. Γ. Πατούλης, Δήμαρχος Αμαρουσίου.

Ο κ. Πατούλης αναφέρθηκε στη σημασία της διατήρησης της καλής υγείας των πολιτών μέσα από την πρόληψη, κάνοντας μια σύντομη αναφορά στο πολυετές έργο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου, στις δράσεις του οποίου συμμετέχουν ως μέλη 190 Δήμοι πανελλαδικά. Ο κ. Πατούλης σημείωσε: «Η πεποίθηση ότι η διατήρηση καλής ποιότητας ζωής με προσυμπτωματικό έλεγχο για να αποφύγει κανείς μια πολυδάπανη θεραπευτική αγωγή αργότερα, μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους».

Στόχος του συνεδρίου ήταν να καταδειχθεί πως η προηγμένη φυσικοθεραπεία συμβάλει στην αποκατάσταση της υγείας και την ποιότητα ζωής του ασθενή και τη γρηγορότερη επάνοδο στα καθήκοντά του.

Στο συνέδριο συμμετείχε πλήθος διακεκριμένων Επιστημόνων και Καθηγητών από Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της χώρας μας και του εξωτερικού, με διαλέξεις και εισηγήσεις. Την εκδήλωση χαιρέτησε εκ μέρους του Υπουργείου Υγείας, ο αναπληρωτής υπουργός κ. Παύλος Πολάκης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ