09.12.19 | 03:45

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΛΑΓΚΑΔΑ

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου στην Κεντρική Πλατεία της πόλης!
23.07.13 | 11:11

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου στην Κεντρική Πλατεία της πόλης!

Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, πραγματοποιήθηκε χθες η τρίτη κατά σειρά Δημόσια Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαγκαδά στην Κεντρική Πλατεία της πόλης, με θέμα «Απολογισμός Πεπραγμένων 2012».

Η πρωτόγνωρη διαδικασία, που καθιερώθηκε και έγινε θεσμός από το Δήμαρχο Λαγκαδά Ιωάννη Αναστασιάδη, έχει σκοπό την ενημέρωση όσο το δυνατόν περισσότερων Δημοτών για τα όσα συνέβησαν και συμβαίνουν στα «ενδότερα» του Δήμου, αλλά και προσφέροντας την ευκαιρία σε όποιον επιθυμεί να συμμετάσχει στη διαδικασία, απευθύνοντας ερωτήσεις ή καταθέτοντας παρατηρήσεις, είτε προς το Δήμαρχο, είτε προς τα μέλη της Διοίκησης, είτε στους Δημοτικούς Σύμβουλους συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης.

Στη συνεδρίαση που διήρκησε από τις 20:40 της 22/7 έως και τις 01:45 της 23/7, μετά τη διάρκεια μισής ώρας εισαγωγής και τοποθέτησης του Δημάρχου επί όλων των θεμάτων, ακολούθησε περιληπτική αναφορά των Αντιδημάρχων και προέδρων Δημοτικών Επιχειρήσεων – Σχολικών Επιτροπών στα πεπραγμένα, ενώ στη συνέχεια τοποθετήθηκαν οι αρχηγοί των Δημοτικών Παρατάξεων και ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης. Διαρκούσης της συζήτησης πήραν το λόγο Δημοτικοί Σύμβουλοι συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης καθώς και έξι δημότες που είχαν εγγραφεί στον κατάλογο ομιλητών.

Σε όλους και σε όλα τα ερωτήματα όρθιος απαντούσε ο ίδιος ο Δήμαρχος, στο καθένα ξεχωριστά, με αποτέλεσμα να μη μένουν ερωτήσεις αναπάντητες κερδίζοντας τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα των παρευρισκομένων.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ