03.06.20 | 20:53

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ » ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

Συναυλία για τη Μετανάστευση και το Προσφυγικό από την Π.Ε. Δ.Τ. Αττικής
07.11.16 | 12:20

Συναυλία για τη Μετανάστευση και το Προσφυγικό από την Π.Ε. Δ.Τ. Αττικής

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Μετανάστη, που καθιερώθηκε από τα Ηνωμένα Έθνη και γιορτάζεται στις 18 Δεκέμβρη, ο Δυτικός Τομέας της Περιφέρειας Αττικής, διοργανώνει φέτος μεγάλη συναυλία – εκδήλωση για τους κατοίκους της Αθήνας.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ένα πλούσιο πρόγραμμα με γνωστά τραγούδια της έντεχνης όσο και της λαϊκής μας παράδοσης, ερμηνευμένα από γνωστούς τραγουδιστές, καθώς και προβολές ταινιών, κείμενα και άλλα ντοκουμέντα που ανατρέχουν στην Ελληνική μετανάστευση στις πέντε Ηπείρους, σε ένα κλίμα μεταφερμένο εξίσου στη σημερινή συγκυρία της νέας μετανάστευσης και του προσφυγικού.

Η μεγάλη αυτή συναυλία – παράσταση θα δοθεί τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου στο Αιγάλεω, στο παλιό – ανακαινισμένο χώρο πολιτισμού «Το ελληνικό μολύβι» και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Περισσότερες πληροφορίες για την πρωτοβουλία αυτή του Δυτικού Τομέα της Περιφέρειας Αττικής, που αποσκοπεί στην κινητοποίηση και ευαισθητοποίηση των πολιτών στο τόσο επίκαιρο αυτό ζήτημα, θα δοθούν στον Τύπο σύντομα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ