22.06.18 | 23:35

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση του Υπουργού Εσωτερικών με τον Δήμαρχο Σικυωνίων
20.04.17 | 17:00

Συνάντηση του Υπουργού Εσωτερικών με τον Δήμαρχο Σικυωνίων

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, συναντήθηκε σήμερα Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017, με τον Δήμαρχο Σικυωνίων, Σπύρο Σταματόπουλο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε εκτενής ενημέρωση του υπουργού για την οικονομική κατάσταση του Δήμου, θέματα λειτουργίας, τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζει και υλοποιεί έργα που έχει ανάγκη η περιοχή, καθώς  και για τα πεδία που εκτιμάται ότι χρειάζεται μεγαλύτερη υποστήριξη.

Συζητήθηκε επίσης η γενικότερη κατάσταση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ενώ ο κ. Σκουρλέτης παρουσίασε τις πρωτοβουλίες του υπουργείου υπέρ των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα εγκρίθηκε στον Δήμο Σικυωνίων οικονομική ενίσχυση για την υλοποίηση εργασιών αντιμετώπισης του φαινομένου της λειψυδρίας, ύψους 150.000 ευρώ.

Επίσης, ο Δήμος εντάσσεται στους 85 μικρούς νησιωτικούς και ορεινούς Δήμους, οι οποίοι θα ενισχυθούν εκτάκτως για το 2017 με το ποσό των 20 εκατ. ευρώ συνολικά, ως αναγνώριση των επιπρόσθετων δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι ΟΤΑ των συγκεκριμένων κατηγοριών στην καθημερινή λειτουργία τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ