19.09.20 | 09:58

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΦΟΡΕΙΣ » Π.Ο.Π. - Ο.Τ.Α.

ΠΟΠ-ΟΤΑ για τη συνάντηση με ΥΠΕΣ: Δρομολόγηση και διαπραγμάτευση θεμάτων
02.02.18 | 12:25

ΠΟΠ-ΟΤΑ για τη συνάντηση με ΥΠΕΣ: Δρομολόγηση και διαπραγμάτευση θεμάτων

Στα αιτήματα - θέματα της συνάντησης και τα όσα συζητήθηκαν γύρω από αυτά, με τον Υπουργό Εσωτερικών, Πάνο Σκουρλέτη, αναφέρεται σε δελτίο Τύπου της η ΠΟΠ-ΟΤΑ, κάνοντας λόγο για δρομολόγηση κάποιων εξ’ αυτών και διαπραγμάτευση και συζήτηση με συναρμόδιους Υπουργούς για άλλα.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης κάνει λόγο για συνάντηση «σε καλό κλίμα», με τα αιτήματα που παρουσιάστηκαν να είναι: η έναρξη διαπραγμάτευσης της ΣΣΕ, τα νέα περιγράμματα θέσεων, καθηκοντολόγιο, θέματα των Σχολικών Φυλάκων, των Μουσικών, της Δημοτικής Αστυνομίας, των Βρεφονηπιακών Σταθμών, την προκήρυξη των 8.725 μονίμων θέσεων στους ΟΤΑ, την κινητικότητα κ.λπ.

 

Το δελτίο Τύπου

«Χθες 1 Φεβρουαρίου 2018, ημέρα Πέμπτη έγινε προγραμματισμένη συνάντηση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΠ-ΟΤΑ με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Σκουρλέτη.

Στην συνάντηση η οποία έγινε σε καλό κλίμα τέθηκαν όλα τα αιτήματα όπως διαμορφώθηκαν από το πρόσφατο Συνέδριο της Ομοσπονδίας μας και αυτά είναι: H έναρξη διαπραγμάτευσης της ΣΣΕ, τα νέα περιγράμματα θέσεων, Καθηκοντολόγιο, θέματα των Σχολικών Φυλάκων, των Μουσικών, της Δημοτικής Αστυνομίας, των Βρεφονηπιακών Σταθμών, την προκήρυξη των 8.725 μονίμων θέσεων στους ΟΤΑ, την κινητικότητα κ.λ.π.

Κάποια από τα παραπάνω ήδη δρομολογούνται κάποια θα τα διαπραγματευτούμε το επόμενο διάστημα και άλλα θα τα συζητήσουμε με συναρμόδιους Υπουργούς.»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ