22.09.19 | 03:24

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Συνάντηση του Γ. Πατούλη με ιερείς της Αρχιεπισκοπής Αθηνών
17.05.19 | 10:26

Συνάντηση του Γ. Πατούλη με ιερείς της Αρχιεπισκοπής Αθηνών

Τις προοπτικές ενίσχυσης και διεύρυνσης της συνεργασίας με την Eκκλησία προς όφελος των πολιτών και των τοπικών κοινωνιών συζήτησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης με πλήθιος ιερέων της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, σε ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Κουκάκι.

Στην εκδήλωση που διοργάνωσαν ο εφημέριος του Αγ. Κωνσταντίνου Ομόνοιας πατήρ Σεραφείμ και ο εφημέριος του Αγ. Αιμιλιανού Σεπολίων πατήρ Νικόλαος, παρέστη και ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Κ. Μπακογιάννης.

Ο κ. Πατούλης υπογράμμισε ότι είναι προτεραιότητα η επένδυση στην ανάπτυξη κέντρων Πολιτισμού, Αθλητισμού και Εκπαίδευσης στις ενορίες σε συνεργασία με την Περιφέρεια καθώς και στη συνέχιση του επιτυχημένου έργου που επιτελείται με τη συνεργασία της Εκκλησίας, μέσω των Ιατρείων της Κοινωνικής Αποστολής 

«Μέσα από μια σωστή και οργανωμένη προετοιμασία και με την κατάλληλη επιστημονική συνεργασία για την κατάρτιση ειδικών μελετών Περιφέρεια και Εκκλησία μπορούμε να δημιουργήσουμε σε όλες τις γειτονιές της Αττικής κυψέλες πολιτισμού, εκπαίδευσης και αθλητισμού» τόνισε ο κ. Πατούλης και πρόσθεσε:

«Θα στηρίξω με κάθε δυνατό μέσο το κοινωνικό έργο της εκκλησίας μας. Θα είμαι δίπλα αρωγός και σύμμαχος του εμπνευσμένου κλήρου που εργάζεται για να παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ