20.09.20 | 00:37

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνάντηση ΚΕΔΕ – ΠΟΕ-ΟΤΑ: Η καλή μέρα φάνηκε από… το απόγευμα!
22.01.20 | 18:43

Συνάντηση ΚΕΔΕ – ΠΟΕ-ΟΤΑ: Η καλή μέρα φάνηκε από… το απόγευμα!

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, υποδέχτηκε το απόγευμα της Τετάρτης, τον Πρόεδρο της ΠΟΕ – ΟΤΑ, Νίκο Τράκα και την Εκτελεστική Γραμματεία του οργάνου στα γραφεία της Ένωσης.

«Αποτελείτε ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και η πρόθεσή μας είναι να σας βοηθήσουμε όσο μπορούμε και να βρούμε κοινούς τόπους συνεργασίας» είπε, χαιρετίζοντας ο κ. Παπαστεργίου, και τόνισε: «Αν πάνε καλά οι εργαζόμενοι πάει καλά και ο ∆ήμος».

Τα θέματα της κινητικότητας στους ∆ήμους αλλά και της ασφάλειας και υγείας των εργαζομένων βρέθηκαν στο τραπέζι των συνομιλιών των δύο πλευρών.

ΚΕΔΕ και ΠΟΕ-ΟΤΑ συμφώνησαν ότι πρέπει να βρεθεί ουσιαστική λύση στην αντιμετώπιση της τάσης φυγής υπαλλήλων από τους Δήμους.

Για το θέμα της ασφάλειας και της υγείας τονίστηκε ότι, πρέπει να τηρούνται όλες οι προδιαγραφές για να αποφεύγονται όσο το δυνατόν ατυχήματα λόγω πλημμελούς εφαρμογής των κανόνων ασφαλείας.

Στην πρώτη αυτή συνάντηση ΚΕΔΕ με την ΠΟΕ-ΟΤΑ, παραβρέθηκαν επίσης ο κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, Α’ Αντιπρόεδρος και ο κ. Δημήτρης Κάρναβος Β’ Αντιπρόεδρος.

«Η ΚΕΔΕ θα μελετήσει αναλυτικά τα αιτήματα των εργαζομένων στην Αυτοδιοίκηση και θα συνεχίσει τις συναντήσεις μαζί τους προκειμένου όλοι μαζί να συμβάλλουν στην καλή λειτουργία των Δήμων υπέρ των πολιτών», τονίζεται από την Ένωση.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ