15.08.18 | 19:19

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Συνάντηση με την ΚΕΔΕ για την αξιολόγηση ζητά η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
11.10.17 | 12:25

Συνάντηση με την ΚΕΔΕ για την αξιολόγηση ζητά η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Επιστολή προς τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Γιώργο Πατούλη, ζητώντας συνάντηση, για το ζήτημα της αξιολόγησης στους Δήμους, απέστειλε η Ε.Ε. της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Στην επιστολή επισημαίνεται ο κατεπείγον χαρακτήρας της συνάντησης, καθώς και συγκεκριμένες καταγγελίες για την διαδικασία αξιολόγησης.

 

Η επιστολή

"Κύριε Πρόεδρε,

Με αφορμή την πίεση που ασκείται από το Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης αλλά και την κυβέρνηση συνολικά για την εφαρμογή και στους Ο.Τ.Α. Α΄ Βαθμού του Ν.4369/2016 της «προσχηματικής αξιολόγησης» αλλά και την εκβιαστική απεργοσπαστική «ντροπολογία» Γεροβασίλη, που θα έχει τελικά ως αποτέλεσμα συγκρούσεις, αναστάτωση, δικαστικές διενέξεις που στο μέλλον θα πλήξουν τις υπηρεσίες των Ο.Τ.Α. Α΄ Βαθμού, θεωρούμε αναγκαία τη συνάντηση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. με το Διοικητικό Συμβούλιο της Κ.Ε.Δ.Ε. για την ΑΜΕΣΗ αντιμετώπιση του προβλήματος.

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν ταχθήκαμε ενάντια σε κάθε είδους αξιολόγηση αλλά ενάντια στην προσχηματική αξιολόγηση του Ν.4369/2016 που δεν έχει στόχο την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες αλλά την κομματικοποίηση της Διοικητικής Ιεραρχίας.

 

Κύριε Πρόεδρε,

Αναμένουμε την απάντησή σας στο αίτημά μας για τον ορισμό της συνάντησης το συντομότερο δυνατόν.

 

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

  Ο Πρόεδρος                                                                          Ο Γεν. Γραμματέας

 

 Νίκος Τράκας                                                                      Βασίλης Πετρόπουλος"

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ