31.05.20 | 16:56

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΠΑΠΑΓΟΥ - ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Συνάντηση του Δημάρχου Παπάγου - Χολαργού με τον Γιώργο Καραμέρο
04.11.14 | 15:32

Συνάντηση του Δημάρχου Παπάγου - Χολαργού με τον Γιώργο Καραμέρο

Συνάντηση εργασίας είχε ο Δήμαρχος Παπάγου - Χολαρχού, Ηλίας Αποστολόπουλος, με τον  Αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Αθηνών, Γιώργο Καραμέρο.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε σε ένα πολύ καλό κλίμα συνεργασίας, τέθηκε το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων - ιδιαίτερα δε, της προώθησης της ανακύκλωσης και της κομποστοποίησης - με τον Δήμαρχο να ενημερώνει τον Αντιπεριφερειάρχη για τις ενέργειες και το σχεδιασμό της νέας Διοίκησης, όπως αυτός αποτυπώθηκε και στη σχετική επιστολή του Δημάρχου προς την Περιφερειάρχη, Ρ. Δούρου. 

Επιπλέον, ο Δήμαρχος επισήμανε την ανάγκη για ολοκληρωμένο σχεδιασμό για την προστασία, την ανάδειξη και την αξιοποίηση του ορεινού όγκου του Υμηττού, με στόχο την προάσπιση του οικοσυστήματος και του δάσους, αλλά και την σύνδεση της καθημερινής ζωής της πόλης με το βουνό. 

Συμπλήρωσε δε, ότι ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού προχώρησε στην δημιουργία ομάδας εργασίας, με στόχο την αποτύπωση του φυσικού και πολιτισμικού περιβάλλοντος της περιοχής και την διατύπωση συγκεκριμένων προτάσεων διαχείρισης και αξιοποίησης του Υμηττού.  

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ