19.04.21 | 12:02

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ » ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Κ.Τ. Αθηνών με τη Δήμαρχο Ζωγράφου
18.02.16 | 14:42

Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Κ.Τ. Αθηνών με τη Δήμαρχο Ζωγράφου

Η Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών, Ερμίνα Κυπριανίδου, συναντήθηκε, την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου, στο κτίριο της Περιφέρειας, με την Δήμαρχο Ζωγράφου, Τίνα Καφατσάκη, τον Αντιδήμαρχο Νικόλαο Κικάκη και άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου και της Περιφέρειας. 

Στη σύσκεψη συζητήθηκαν εκτενώς θέματα κοινού ενδιαφέροντος, όπως η πρόοδος των χρηματοδοτούμενων από την Περιφέρεια Αττικής έργων του Δήμου Ζωγράφου και επισημάνθηκαν οι απαιτούμενες ενέργειες επίσπευσης της υλοποίησης τους. 

Σε δεύτερο επίπεδο, παρουσιάστηκαν οι προτεραιότητες του Δήμου σε νέα έργα υποδομής και οι δυνατότητες χρηματοδότησής τους από την Περιφέρεια Αττικής.

Επίσης, αφού συζητήθηκε η υφιστάμενη κατάσταση, συμφώνησαν να αναλάβουν κοινές πρωτοβουλίες, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την δημιουργία του «Μητροπολιτικού Πάρκου Γουδή», ως ενιαίου χώρου αναψυχής, περιπάτου, υψηλού και πυκνού πρασίνου, που θα αποτελούσε "ανάσα ζωής" για την Αθήνα,

Τέλος, εκφράστηκε από κοινού η διάθεση συνεχούς συνεργασίας των δύο επιπέδων Aυτοδιοίκησης, με κοινό στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Ζωγράφου.                                                                               

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ