08.07.20 | 08:20

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ

Συναντήσεις του Δημάρχου Παρανεστίου στην Αθήνα
11.11.13 | 10:39

Συναντήσεις του Δημάρχου Παρανεστίου στην Αθήνα

Με επιτυχία συνοδεύτηκε το ταξίδι του Δημάρχου Παρανεστίου, Νίκου Καγιάογλου και του Βουλευτή της Ν.Δ. Δράμας, Δημήτρη Κυριαζίδη, με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Χαράλαμπο Αθανασίου και τον Υφυπουργό Παιδείας, Κώστα Γκιουλέκα.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης διαβεβαίωσε την άμεση εκταμίευση των 2.000.000,00 € για τη συνέχιση των εργασιών των φυλακών στον οικισμό του Νικηφόρου, ώστε να υπάρξει αποσυμφόρηση των ποινικών φυλακών της χώρας, προκειμένου να καταστούν πιο λειτουργικές και ανθρώπινες. Η εξέλιξη αυτή κρίνεται θετική για την ολοκλήρωση του όλου έργου, το οποίο για χρόνια έμενε μια ανεκπλήρωτη δέσμευση της πολιτείας.

Σημαντική ήταν επίσης και η συζήτηση του Βουλευτή Δράμας και του Δημάρχου Παρανεστίου, με τον Υφυπουργό Παιδείας, για τα τρέχοντα προγράμματα του Υπουργείου, που αφορούν στην αποκέντρωση του εκπαιδευτικού συστήματος καθώς και την ενίσχυση της κινητικότητας του μαθητικού – φοιτητικού πληθυσμού.

Ο Δήμαρχος Παρανεστίου προσκάλεσε τους Υπουργούς να επισκεφτούν τον Ορεινό Δήμο του και να δουν από κοντά τις ομορφιές αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ακριτικός αυτός πληθυσμός.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ