19.09.20 | 08:15

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Συμμετοχή του Δήμου Τρίπολης στην Έκθεση «Μυθική Πελοπόννησος»
03.12.13 | 09:21

Συμμετοχή του Δήμου Τρίπολης στην Έκθεση Μυθική Πελοπόννησος

O Δήμος Τρίπολης στο πλαίσιο της προβολής των αγροτικών προϊόντων του, συμμετέχει στην Έκθεση Παραδοσιακών Προϊόντων, Τουρισμού και Πολιτισμού «Μυθική Πελοπόννησος», που θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στην πλατεία Κλαυθμώνος, από 5 έως 8 Δεκεμβρίου 2013.

«Ο Δήμος Τρίπολης πιστεύει στα τοπικά αγροτικά προϊόντα και στις δυνατότητες των παραγωγών και για το λόγο αυτό καταβάλει κάθε προσπάθεια για να ενδυναμώσει την πρωτογενή παραγωγή» "λέει" ο Δήμος Τρίπολης.

O εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Τρίπολης, υπεύθυνος του τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Γιώργος Παπαδημητρίου, δήλωσε σχετικά:

«Η συμμετοχή μας στην Έκθεση  Παραδοσιακών Προϊόντων, Τουρισμού και Πολιτισμού «Μυθική Πελοπόννησος» γίνεται στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του τμήματος Γεωργικής Ανάπτυξης που συστήσαμε στο Δήμο Τρίπολης.

Πιστεύουμε ότι πρέπει να προχωρήσουμε βήματα μπροστά στο θέμα της προβολής των αγροτικών προϊόντων του Δήμου μας και για το λόγο αυτό θεωρούμε απαραίτητη τη συμμετοχή μας σε ανάλογες εκθέσεις». 

Εκτός των αγροτικών προϊόντων, ο Δήμος Τρίπολης θα προβάλει την περιοχή ως τουριστικό προορισμό, με την διανομή υλικού προβολής.

Καλεί δε τους ξενοδόχους και λοιπούς επαγγελματίες, που θέλουν να προβληθούν μέσα από τη δράση αυτή, να στείλουν το διαφημιστικό τους υλικό, στο Τμήμα Τουρισμού του Δήμου Τρίπολης, (Λαδοπάτη & Αταλάντης, βʼ όροφος, υπόψη κ. Θ. Τσάμη, τηλ 2713600489) μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου 2013.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ