18.04.21 | 02:39

 

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Πειραιά, ΔΑΣ-ΟΤΑ και... 2μηνος, κοκορετσάτος στο χωριό Γκιτάκος...
12.05.20 | 18:59

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Πειραιά, ΔΑΣ-ΟΤΑ και... 2μηνος, κοκορετσάτος στο χωριό Γκιτάκος...

Στην ανακοίνωση της ΔΑΣ-ΟΤΑ και τα περί αποπροσανατολισμού - Βασίλης Γκιτάκος - απαντά ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Πειραιά, με ανακοίνωσή του.

«...Αναφέρεται στα μέλη της ΣΥΝ.ΑΝ. στην ανακοίνωσή της, την ώρα που το μέλος της ΠΟΕ-ΟΤΑ και τελευταία μεταγραφή της ΔΑΣ-ΟΤΑ κ. Βασίλης Γκιτάκος απέχει από τα γεγονότα εδώ και δύο μήνες εβρισκόμενος στο χωριό του μη γνωρίζοντας τι συμβαίνει στο Δήμο μας προκειμένου να ενημερώνει τον επικεφαλής της ΔΑΣ-ΟΤΑ και Γενικό Γραμματέα της ΠΟΕ-ΟΤΑ κ. Βασίλη Πετρόπουλο. Μάλλον ο συνάδελφος κ. Βασίλειος Γκιτάκος από το πολύ ζέσταμα κάηκε πριν προλάβει να μπει στον αγωνιστικό χώρο. ΕΜΕΙΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ (ΠΑΡΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ) !!!», τονίζει.

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες - Συνάδελφοι,

Με την πρόσφατη ανακοίνωση της ΔΑΣ-ΟΤΑ φαίνεται ότι, ο συνδικαλιστικός ευτελισμός καλά κρατεί. Για να αντιληφθεί κανείς το μέγεθος του συνδικαλιστικού ευτελισμού που εξακολουθεί να διαπράττει η ΔΑΣ-ΟΤΑ είναι χρήσιμο να γνωρίζει ότι, η επιχειρηματολογία που αναπτύσσει περιορίζεται στην δημιουργία εντυπώσεων προκειμένου να προκαλέσει σύγχυση και αποπροσανατολισμό στους εργαζομένους εκμεταλλευόμενη ακόμη και τις ιδιωτικοποιήσεις που προωθεί η κυβέρνηση.

Αναφέρεται στα μέλη της ΣΥΝ.ΑΝ. στην ανακοίνωσή της, την ώρα που το μέλος της ΠΟΕ-ΟΤΑ και τελευταία μεταγραφή της ΔΑΣ-ΟΤΑ κ. Βασίλης Γκιτάκος απέχει από τα γεγονότα εδώ και δύο μήνες εβρισκόμενος στο χωριό του μη γνωρίζοντας τι συμβαίνει στο Δήμο μας προκειμένου να ενημερώνει τον επικεφαλής της ΔΑΣ-ΟΤΑ και Γενικό Γραμματέα της ΠΟΕ-ΟΤΑ κ. Βασίλη Πετρόπουλο. Μάλλον ο συνάδελφος κ. Βασίλειος Γκιτάκος από το πολύ ζέσταμα κάηκε πριν προλάβει να μπει στον αγωνιστικό χώρο. ΕΜΕΙΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ (ΠΑΡΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ) !!!

Η θέση μας υπέρ του Δημόσιου και Κοινωνικού χαρακτήρα των Υπηρεσιών του Δήμου είναι πάγια και ήδη καταγεγραμμένη. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας ήταν εκείνος ο οποίος ενήργησε κατά της σύμβασης σε Ιδιώτη για την αντιπυρική περίοδο και για οποιονδήποτε ιδιώτη για οποιανδήποτε υπηρεσία. Όταν τελικά ψηφίστηκε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, εμείς δεν επαναπαυθήκαμε. Συνεχίσαμε τις ενέργειές μας προς τη Δημοτική Αρχή και καταφέραμε με τη στήριξη των εργαζομένων της Διεύθυνσης Πρασίνου να αναλάβει αυτή το έργο και να το ολοκληρώσει. Αν αυτό θεωρείται ιδιωτικοποίηση, τότε απέχετε πολύ από την πραγματικότητα. Αλλά αυτά που να τα γνωρίζει ο συνάδελφός μας και εκπρόσωπος της ΔΑΣ-ΟΤΑ στο Δήμο μας, ο κατά τα άλλα ανήκων σε ευπαθείς ομάδες, όταν στήνει σούβλες με κοκορέτσια και γουρουνόπουλα στο χωριό του;

Δεν πρέπει να σας εκπλήσσει, λοιπόν, όταν η πλειοψηφία των συναδέλφων σας χαρακτηρίζει ειδικούς στην εξαπάτηση και τον αποπροσανατολισμό!                                                   

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ