13.06.21 | 11:32

 

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Σύλληψη Αντιδημάρχου για παραβίαση των μέτρων κατά του κορωνοϊού
03.01.21 | 13:14

Σύλληψη Αντιδημάρχου για παραβίαση των μέτρων κατά του κορωνοϊού

Ένας εκ των αντιδημάρχων του Δήμου Ζακύνθου και ένας εκπρόσωπος γνωστής εταιρείας συνελήφθησαν χθες, στο κατάστημα που διατηρεί ο πρώτος, για παραβίαση των μέτρων κατά της πανδημίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zantereport, στις 17.00 το απόγευμα και μετά από καταγγελία, άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου μπήκαν στο κατάστημα του αντιδημάρχου όπου υπήρχαν περί τα 15 άτομα, τα περισσότετα χωρίς μάσκες και χωρίς να τηρούν τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο και τον εκπρόσωπο της εταιρείας, πραγματοποιούσαν τηλεοπτικό γύρισμα.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον αντιδήμαρχο καθώς είναι ο ιδιοκτήτης του καταστήματος το οποίο και άνοιξε παράνομα και τον εκπρόσωπο της εταιρείας, ο οποίος φέρεται να είναι ο διοργανωτής των γυρισμάτων και τους επέβαλαν και τα αντίστοιχα πρόστιμα.

Στους υπόλοιπους που βρίσκονταν στον χώρο, βεβαιώθηκαν πρόστιμα για την μη τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού.

Ο αντιδήμαρχος και ο εκπρόσωπος της εταιρείας, κρατούνται στο Aυτόφωρο και αναμένεται αύριο να απολογηθούν στον εισαγγελέα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τηλεοπτικό συνεργείο ήταν νομότυπο καθώς είχε όλες τις απαραίτητες άδειες για το γύρισμα, ενώ τα μέλη του φορούσαν μάσκες και τηρούσαν τα μέτρα κατά του κορωνοϊού, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους.

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ