05.06.20 | 20:06

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΡΕΘΥΜΝΗΣ

Σύγχρονη, υπερκατασκευή απορριμματοφόρου για τον Δήμο Ρεθύμνης [ΦΩΤΟ]
15.01.19 | 13:04

Σύγχρονη, υπερκατασκευή απορριμματοφόρου για τον Δήμο Ρεθύμνης [ΦΩΤΟ]

Mια σύγχρονη υπερκατασκευή απορριμματοφόρου οχήματος, τύπου πρέσας 16 m3 και συνολικού κόστους 47.740 €, ενισχύει από χθες το στόλο των απορριμματοφόρων του Δήμου Ρεθύμνης.

Το νέο αυτό όχημα, το οποίο προσαρμόστηκε σε υφιστάμενο όχημα της Υπηρεσίας Καθαριότητας, αγοράστηκε στο πλαίσιο της σύμβασης του Δήμου Ρεθύμνης με την εταιρία Α. ΚΑΟΥΣΗΣ Α.Ε.

Επιπλέον, ο Δήμος έχει προκηρύξει διαγωνισμό προμήθειας δύο νέων απορριμματοφόρων, τα οποία θα παραλειφθούν εντός των προσεχών μηνών.

«Λαμβάνοντας υπόψη τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες στον τομέα της καθαριότητας της πόλης και των Οικισμών, οι οποίες πολλαπλασιάζονται κατά τη θερινή περίοδο, ο Δήμος Ρεθύμνης και η Υπηρεσία Καθαριότητας του, σχεδιάζουν, οργανώνουν και υλοποιούν το πρόγραμμα καθαριότητας, εμπλουτίζοντας κατά το δυνατό, τον διαθέσιμο εξοπλισμό, με κυρίαρχο στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας, του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος καθώς και τη μείωση του κόστους καθαριότητας, το οποίο αυξάνουν οι συνεχείς ανάγκες συντήρησης του μηχανολογικού εξοπλισμού», επισημαίνει η δημοτική Αρχή.

 ΠΗΓΗ: epoli.gr από kriti24.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ