18.04.21 | 01:50

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Συγκέντρωση τροφίμων για Κοινωνικά Παντοπωλεία σε Ελλάδα και Κύπρο
26.09.13 | 10:24

Συγκέντρωση τροφίμων για Κοινωνικά Παντοπωλεία σε Ελλάδα και Κύπρο

Τη συλλογή τροφίμων που θα διατεθούν στα Κοινωνικά Παντοπωλεία και Φορείς της Ελλάδας και της Κύπρου, ξεκινούν η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, οι Δημοτικές Ενότητες και οι Τοπικές Κοινότητες της Ρόδου.

Όσοι επιθυμούν να υποστηρίξουν τη δράση αυτή μπορούν να παραδώσουν τρόφιμα μακράς διαρκείας καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

Η δράση αυτή ξεκινά από το γεγονός ότι, τρεις ποδηλάτες από την Κύπρο πραγματοποιούν, υπό την αιγίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας, από τις αρχές Σεπτεμβρίου, ένα ποδηλατικό ταξίδι, από την Κομοτηνή με ενδιάμεσους σταθμούς σε περισσότερες από 27 πόλεις της Ελλάδας.

Η Ρόδος θα φιλοξενήσει την «Ποδηλασία Αγάπης», το Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου και οι τρεις ποδηλάτες θα κάνουν το γύρο του νησιού, ξεκινώντας από τη Ρόδο, στις 10:30, συλλέγοντας τρόφιμα για τις ανάγκες του σκοπού τους.

Η διαδρομή που θα ακολουθήσουν είναι: ΡΟΔΟΣ - ΙΑΛΥΣΟΣ - ΚΡΕΜΑΣΤΗ - ΠΑΡΑΔΕΙΔΙ - ΠΑΣΤΙΔΑ - ΒΡΥΣΙΑ - ΚΑΛΥΘΙΕΣ - ΑΦΑΝΤΟΥ - ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ - ΜΑΣΣΑΡΗ - ΚΑΛΑΘΟΣ - ΛΙΝΔΟΣ - ΠΕΥΚΟΙ - ΛΑΡΔΟΣ - ΠΥΛΩΝΑ.

Τρόφιμα μπορούν να συγκεντρώνονται και κατά τη διάρκεια της «Ποδηλασίας Αγάπης» στους ίδιους τους ποδηλάτες. 

Από το σύνολο της ποσότητας των τροφίμων το 1/3 θα παραληφθεί από τους Κύπριους Ποδηλάτες και θα διατεθεί σε Κοινωνικά Παντοπωλεία της Κύπρου και τα 2/3 θα διατεθούν άμεσα σε κοινωνικούς φορείς της Ρόδου.

Η δράση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Ρόδου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ