09.12.19 | 06:33

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Για συγκάλυψη της Χ.Α. κατηγορεί τον Πρωθυπουργό ο Δήμαρχος Κορινθίων
13.01.14 | 07:32

Για συγκάλυψη της Χ.Α. κατηγορεί τον Πρωθυπουργό ο Δήμαρχος Κορινθίων

Ένα από τα πολλά αδικήματα, που στοιχειοθέτησαν την προφυλάκιση του Βουλευτή Κορινθίας της Χρυσής Αυγής, Στάθη Μπούκουρα, ήταν και η επίθεση, οι απειλές και η σωματική βιαιοπραγία, κατά του Δημάρχου Κορινθίων, Αλέξανδρου Πνευματικού.

Με αφορμή την προφυλάκιση του Βουλευτή της Χ.Α. και φιλοξενούμενος τηλεοπτικά στη ΔΤ, ο Δήμαρχος Κορινθίων εξαπέλυσε προσωπική επίθεση κατά του Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, κατηγορώντας τον πως, κατ' εντολή του..., οι Βουλευτές της Ν.Δ., που ήταν παρόντες στην εκδήλωση, την ημέρα που ο κ. Πνευματικός δέχθηκε τη σωματική βία από 20 περίπου μέλη της Χρυσής Αυγής, σιώπησαν, καλύπτοντας ουσιαστικά την έκνομη δράση μελών της Χ.Α. και κυριότερα του Βουλευτή, Στάθη Μπούκουρα, λέγοντας χαρακτηριστικά: 

«Σιώπησαν... έκαναν πως δεν είδαν και άκουσαν τίποτα... Ουσιαστικά κάλυψαν με την αντίδρασή τους αυτή, τη δράση των Βουλευτών και των μελών της Χρυσής Αυγής κατά ενός εκλεγμένου Δημάρχου. Κι όλα αυτά, επειδή ο Πρωθυπουργός, ενόψει και των Δημοτικών Εκλογών, θέλησε να γίνει έτσι...».

Στη σοβαρή αυτή καταγγελία συγκάλυψης, εκ μέρους Βουλευτών της Ν.Δ., και μάλιστα εν γνώσει και υπόδειξη του Πρωθυπουργού, πρέπει να επισημανθεί πως, στις τελευταίες Δημοτικές Εκλογές του 2010, ο Δήμαρχος Κορινθίων, Αλέξανδρος Πνευματικός ήταν επίσημος υποψήφιος του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ