21.09.20 | 09:07

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ

354 τ.μ. σχολικής στέγης παρέδωσε η Δημοτική Αρχή στους μαθητές της Ηλιούπολης
23.11.15 | 17:54

354 τ.μ. σχολικής στέγης παρέδωσε η Δημοτική Αρχή στους μαθητές της Ηλιούπολης

Με μεγάλη συναισθηματική φόρτιση ο Δήμαρχος της Ηλιούπολης, Βασίλης Βαλασόπουλος, παρουσία της αρμόδιας Αντιδημάρχου, Κατερίνας Μαρκουλάκη, εγκαινίασε και παρέδωσε στους μαθητές της Ηλιούπολης την αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του 10ου Δημοτικού Σχολείου καθώς έγινε επιτέλους πραγματικότητα ένα όνειρο που λίμναζε στην γραφειοκρατία εδώ και πολλά χρόνια.

Έπειτα από τις επίμονες προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής, καθώς επίσης με τη συμβολή του Ο.Σ.Κ., οι μαθητές του 10ου Δημοτικού θα έχουν την δυνατότητα τώρα πια, να απολαμβάνουν ένα κτίριο που περιλαμβάνει:

- ισόγειο 208,25 τ.μ., αποδυτήρια κοριτσιών και αγοριών, φουαγιέ, κυλικείο, w.c. αγοριών – κοριτσιών – ΑΜΕΑ, λεβητοστάσιο και μηχανοστάσιο,

- μεσοπάτωμα 33,75 τ.μ., με μηχανοστάσιο της κλιματιστικής μονάδας και χώρο κονσόλας και 

- στον 1ο όροφο, την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων 354,08 τ.μ. για 220 άτομα και αποθήκη.

Παράλληλα, στο περιβάλλον του σχολείου, η Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου φύτεψε δεκάδες φυτά και πολύ σύντομα ο χώρος θα ενοποιηθεί πλήρως μέσω του πεζόδρομου της οδού Πάφου.

Τον Δήμαρχο ευχαρίστησαν τόσο ο Υποδιευθυντής του σχολείου Κυρ. Ντούμος εκ μέρους των εκπαιδευτικών, όσο και η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Εύα Δημητροπούλου για τη νέα υποδομή που βελτιώνει σημαντικά την ποιότητα του σχολείου.

Ο Δήμαρχος στην ομιλία του δεν παρέλειψε να αναφέρει το σημαντικό έργο που γίνεται συνολικά για την αναβάθμιση της περιοχής του Αγίου Κωνσταντίνου, από την τοποθέτηση υπερσύγχρονων λαμπτήρων led, μέχρι τις αναπλάσεις σε δρόμους και πλατείες καθώς όπως σημείωσε, είναι η παλιότερη περιοχή της Ηλιούπολης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ