26.02.20 | 04:54

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Το Σωματείο «ΗΡΑΚΛΗΣ» ξεκαθαρίζει και “αδειάζει” τη δημιουργό της διαδικτυακής ομάδας της 3Κ
22.01.20 | 10:27

Το Σωματείο ΗΡΑΚΛΗΣ ξεκαθαρίζει και αδειάζει τη δημιουργό της διαδικτυακής ομάδας της 3Κ

Το Σωματείο «ΗΡΑΚΛΗΣ» ξεκαθαρίζει τη θέση του και κυρίως επισημαίνει για ακόμη μια φορά τις αταλάντευτες αρχές του, με αφορμή την ανάρτηση της διαδικτυακής ομάδας Ενωμένοι Δημοτικοί Υπάλληλοι (επιτυχόντες – διοριστέοι της 3Κ)  και της δημιουργού - όπως η ίδια υπογράφει - Χριστίνας Καλαμπαλίκη, που έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στους κόλπους των εργαζομένων Δήμων, εργαζομένους που επί χρόνια προσφέρουν έντιμα, με αυταπάρνηση – πληρώνοντας με την ίδια τους τη ζωή σε δεκάδες περιπτώσεις – τις δύσκολες υπηρεσίες τους.

Το Σωματείο, ενωτικό, κάνει σαφές πως, δημιουργήθηκε για να προασπίσει τα δικαιώματα των εργαζόμενων, προσθέτοντας χαρακτηριστικά – αποφασιστικά : «…Δεν έχει (σσ το Σωματείο) σκοπό την διαίρεση των εργαζομένων αλλά αντίθετα την συνένωση τους απέναντι στις αδικίες…».

Επίσης, διαχωρίζει πλήρως τη θέση του από την προαναφερόμενη ανάρτηση, λέγοντας: 

«...Επίσημες ανακοινώσεις είναι μόνο αυτές που έχουν το όνομα και την υπογραφή του προέδρου και του γραμματέα και φέρουν την σφραγίδα του συλλόγου, όλα τα άλλα....»

 

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Σωματείου «ΗΡΑΚΛΗΣ»

«Το σωματείο μας από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας του είναι πιστό στις αρχές του. Στις αρχές της δικαιοσύνης, της ισονομίας και ενάντια στην αδικία και την καταπάτηση των δικαιωμάτων των εργαζομένων από όπου και αν προέρχεται.

Το σωματείο μας, όπως αναφέρει και στο φυλλάδιο του, δημιουργήθηκε για να προασπίσει τα δικαιώματα του εργαζόμενου και να δώσει λύση στον καθένα όταν κρίνει ότι οι τοπικοί του εκπρόσωποι είναι "φιλικοί " σε λάθος κατεύθυνση από αυτή που πρέπει να είναι.

Έχει αποδείξει ότι χωρίς φόβο θα σταθεί απέναντι σε όλους όσους τολμούν να υποβαθμίσουν τα δικαιώματα του εργαζόμενου.

Δεν έχει σκοπό την διαίρεση των εργαζομένων αλλά αντίθετα την συνένωση τους απέναντι στις αδικίες που μπορεί να υπάρχουν είτε από δημοτικές αρχές είτε από κατευθυνόμενους υπηρεσιακούς παράγοντες.

Τέλος απολογείται για τις πράξεις του μόνο στα μέλη του τα οποία τα στηρίζει σε όλες τις κινήσεις που κάνουν εφόσον δεν είναι αντίθετες στις αρχές του σωματείου.

Επίσημες ανακοινώσεις είναι μόνο αυτές που έχουν το όνομα και την υπογραφή του προέδρου και του γραμματέα και φέρουν την σφραγίδα του συλλόγου, όλα τα άλλα....»

 

 

photo: facebook

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ