16.07.20 | 17:29

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ

Στον Υπουργό Εσωτερικών τα στοιχεία για την Ε' Κατασκήνωση Αγ. Ανδρέα
16.08.16 | 12:32

Στον Υπουργό Εσωτερικών τα στοιχεία για την Ε Κατασκήνωση Αγ. Ανδρέα

Σε συνέχεια των όσων εκτυλίχθηκαν, επιστολή απέστειλε ο Δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψηνάκης, στον Υπουργό Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτη Κουρουμπλή, για την κατάσταση, που διαπίστωσε και “έφερε στο φως”, στην Ε΄ Κατασκήνωση του Αγίου Ανδρέα, ζητώντας την παρέμβασή του.

O κ. Ψηνάκης, όπως αναφέρει στην επιστολή του, θέτει σε γνώση του Υπουργού - προκειμένου να πραγματοποιηθεί έλεγχος από το Υπουργείο - όλα τα στοιχεία, καταγγελίες, αναφορές και καταθέσεις, που έχει στη διάθεσή του.

«Σεβόμενος τα παιδιά με ειδικές ανάγκες που φιλοξενούνται στις κατασκηνώσεις αλλά και τις ηρωικές οικογένειές τους παρακαλώ να κάνετε ό,τι είναι δυνατόν ώστε να διαλευκανθεί  πλήρως η υπόθεση και “να μπει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του”», τονίζει ο Δήμαρχος, χαρακτηριστικά, στην επιστολή του και προσθέτει σε σημείο αυτής:

«Πέραν των προαναφερομένων κύριο μέλημά μου – επειδή οι κατασκηνώσεις επιχορηγούνται με εκατομμύρια ευρώ – είναι η διερεύνηση με πλήρη διαφάνεια της χρηστής διάθεσης των χρημάτων του ελληνικού λαού και μάλιστα όταν πρόκειται για έναν τόσο ιερό σκοπό».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ