23.01.21 | 16:57

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Στον Ξενώνα Βρεφών SOS η Ρένα Δούρου
28.06.16 | 18:10

Στον Ξενώνα Βρεφών SOS η Ρένα Δούρου

Τον Ξενώνα Βρεφών SOS, που λειτουργούν τα Παιδικά Χωριά SOS στο Μαρούσι και είναι πρόγραμμα που αφορά αποκλειστικά τη φροντίδα και προστασία κακοποιημένων βρεφών και νηπίων, επισκέφθηκε σήμερα, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

Η Περιφερειάρχης συνοδευόταν από τη Γενική Γραμματέα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Υπαίθριων Αγορών, κα. Κατερίνα Καντεράκη, η οποία προσέφερε σημαντική οικονομική ενίσχυση που συγκεντρώθηκε από τα μέλη των σωματείων μελών της Ομοσπονδίας για τις ανάγκες των βρεφών και νηπίων του Ξενώνα Βρεφών SOS, στο πλαίσιο του Πασχαλινού χωριού στο Πεδίο του Άρεως, με τη συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής.

Την Περιφερειάρχη και την Γενική Γραμματέα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Υπαίθριων Αγορών, υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των Παιδικών Χωριών SOS, κ. Αναστάσιος Βρεττός, τα μέλη του Δ.Σ., κ. Δημήτρης Βάττης και κα. Αλεξάνδρα Κοντέλλη, ο Γεν. Διευθυντής, κ. Γιώργος Πρωτόπαπας και ο Υπεύθυνος του Ξενώνα, κ. Ανδρέας Μποζώνης.

Η Περιφερειάρχης, αφού περιηγήθηκε στους χώρους και ενημερώθηκε για τους στόχους και το έργο του συγκεκριμένου προγράμματος, υπογράμμισε τη σημασία της συμβολής δομών όπως τα Παιδικά Χωριά SOS, στην προστασία των παιδιών που στερούνται την φροντίδα των γονιών τους. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ