18.01.21 | 08:22

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ » ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ

Στον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης εκπρόσωποι του TAP
05.12.14 | 12:00

Στον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης εκπρόσωποι του TAP

Ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, Γιώργος Παυλίδης, δέχθηκε επίσκεψη εκπροσώπων του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου (ΤΑΡ), χθες, στην Περιφέρεια, με τους οποίους είχε μία συνολική συζήτηση για τα θέματα περί του Αγωγού.

Οι εκπρόσωποι του ΤΑΡ, κ. Anton Mifsud-Bonnici Δ/ντης Διαχείρισης Δέσμευσης Γης, κ. Αλέξανδρος Πανουργιάς Δ/ντης Επικοινωνίας, κ. Σπύρος Νάκος Υπεύθυνος για τη Ροδόπης και η κα. Μαρκάκη Νομική Σύμβουλος, ενημέρωσαν τον Περιφερειάρχη για την πορεία του έργου και συζητήθηκαν τα καίρια θέματα.

Ο Περιφερειάρχης τόνισε, ότι πρέπει να ικανοποιηθούν στο μέγιστο δυνατό βαθμό οι απαιτήσεις της κοινωνίας και να μη θίγεται το περί δικαίου αίσθημα κανενός πολίτη και εφόσον υλοποιηθεί το έργο να υπάρξουν έξι τουλάχιστον αναμονές λήψης αερίου στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ, στους Κήπους για το βόρειο Έβρο, στην Αλεξανδρούπολη, στην Κομοτηνή, στην Ξάνθη, στην Καβάλα και στο ύψος του Δήμου Δοξάτου για τη Δράμα, έτσι ώστε και ο συγκεκριμένος αγωγός να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οικιακή χρήση (θέρμανση) από όλους τους κατοίκους της Περιφέρειας Α.Μ.-Θ.

Στη συνέχεια, οι εκπρόσωποι κατέθεσαν στην Περιφέρεια έγγραφο, στα πλαίσια της εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης, για το οποίο ο Περιφερειάρχης τόνισε, ότι η κατάθεσή του δε σημαίνει αποδοχή κανενός τετελεσμένου, θα μελετήσει το περιεχόμενό του, σε συνεργασία με άλλους θεσμικούς παράγοντες, και θα υπάρξει τοποθέτηση επ’ αυτής. 

«Σε κάθε περίπτωση η ΠΑΜ-Θ στα πλαίσια της απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου επιδιώκει τη μέγιστη δυνατή ικανοποίηση των συμπολιτών μας» τονίζεται από την Περιφέρεια. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ