02.07.20 | 13:05

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ » ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

Στον Δήμο Παπάγου - Χολαργού ο Αντιπεριφερειάρχης Β.Τ. Αθηνών Γ. Καραμέρος
31.10.14 | 08:36

Στον Δήμο Παπάγου - Χολαργού ο Αντιπεριφερειάρχης Β.Τ. Αθηνών Γ. Καραμέρος

Ο Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών, Γιώργος Καραμέρος, επισκέφτηκε, χθες, τον Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού, Ηλία Αποστολόπουλο, στο Δημαρχιακό Μέγαρο, και μετείχε σε σύσκεψη, παρουσία και του Γενικού Γραμματέα του Δήμου, Κώστα Τσοχαλή. 

Στη σύσκεψη, που έγινε σε πολύ φιλικό κλίμα, παρατηρήθηκε συναντίληψη στο θέμα της διαχείρισης των απορριμάτων, στην προώθηση της οικιακής κομποστοποίησης και στην κατάρτιση σχεδίου, που θα βελτιώνει τις υπηρεσίες καθαριότητας. Μάλιστα, ο δήμος ήταν από τους πρώτους που απάντησαν θετικά στην επιστολή της Περιφερειάρχου Αττικής, Ρένας Δούρου, στο πλαίσιο δημιουργίας ενός ολοκληρωμένου τοπικού σχεδίου διαχείρισης των απορριμμάτων. 

Επιπλέον, η συζήτηση ανέδειξε μια σειρά ενεργειών που θα μπορούσαν να γίνουν, προκειμένου να βελτιωθεί η σχέση των Αθηναίων με τον περιαστικό όγκο του Υμηττού, που αποτελεί ένα μοναδικό και πλούσιο οικοσύστημα που ελάχιστοι γνωρίζουν. 

Τέλος, συζητήθηκαν τρόποι καταπολέμησης της ανεργίας, με την προώθηση επιχειρηματικών συνεργατικών σχηματισμών (cluster) στον τομέα των νέων τεχνολογιών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ