22.07.19 | 23:59

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Στον Δήμαρχο Μοσχάτου - Ταύρου ο Πρόεδρος της ΠΕΔΑ Γ. Ιωακειμίδης
14.09.18 | 12:40

Στον Δήμαρχο Μοσχάτου - Ταύρου ο Πρόεδρος της ΠΕΔΑ Γ. Ιωακειμίδης

Τον Δήμαρχο Μοσχάτου-Ταύρου κ. Ανδρέα Ευθυμίου και μέλος του Δ.Σ. της Π.Ε.Δ.Α., επισκέφθηκε στο Δημαρχείο της πόλης, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων συναντήσεων του με τους Δημάρχους της Αττικής, ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής και Δήμαρχος Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη, κ. Γιώργος Ιωακειμίδης.

Στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν τα απορρίμματα, η ανακύκλωση, οι διατάξεις νόμων που αγκυλώνουν και επιβαρύνουν την εξέλιξη των αναπτυξιακών έργων στους Δήμους, η ανάγκη υποστήριξης και ενδυνάμωσης σε θεσμικό επίπεδο της πολιτικής προστασίας και τέλος, ο πρόσφατος νόμος με τον οποίο επέρχονται πολλές ανατροπές στον αυτοδιοικητικό χώρο με σημαντικότερη όλων, αυτή του εκλογικού συστήματος απλής αναλογικής.

Ο κ. Γ. Ιωακειμίδης συνεχάρη τον κ. Ανδρέα Ευθυμίου για την εμφανή αποτελεσματικότητα των αναπτυξιακών και εξωραϊστικών παρεμβάσεων της Δημοτικής Αρχής του στην πόλη, εξήρε το υψηλό επίπεδο των πολιτιστικών δράσεων οι οποίες -όπως είπε ο Πρόεδρος της Π.Ε.Δ.Α.- «χαρακτηρίζονται για τη μεγάλη συμμετοχή των πολιτών» και τέλος, συμφώνησαν για τον σημαντικό ρόλο που διαδραμάτισαν οι Δήμοι του λεκανοπεδίου στο επίπεδο της κοινωνικής πολιτικής στην οκταετία της οικονομικής κρίσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ