05.06.20 | 18:31

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

H ΑΕΚ στηρίζει τον Γ. Βούρο ως υποψήφιο για τη Δημαρχία της Ν. Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας
22.11.18 | 13:43

H ΑΕΚ στηρίζει τον Γ. Βούρο ως υποψήφιο για τη Δημαρχία της Ν. Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας

Το AEK1924.gr, αποκαλύπτει την επιθυμία του εξαίρετου καλλιτέχνη Γιάννη Βούρου  να βγει μπροστά για τη Δημαρχία της Νέας Φιλαδέλφειας, ασφαλώς με την ΑΕΚ να δίνει την στήριξή της.

Ο γνωστός ηθοποιός και παθιασμένος ΑΕΚτζής Γιάννης Βούρος, γνήσιο τέκνο της Νέας Φιλαδέλφειας, σκέφτεται σοβαρά (αν δεν έχει αποφασίσει οριστικά) τη δραστηριοποίησή του στα κοινά της Νέας Φιλαδέλφειας/Χαλκηδόνας, θέτοντας υποψηφιότητα για τη δημαρχία της πόλης. Ασφαλώς με τις ευλογίες της Ένωσης.

Τα όσα τράβηξε η ΑΕΚ με την περίπτωση του Άρη Βασιλόπουλου, ασφαλώς και επειδή η ίδια αδιαφόρησε για τις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, μην περιμένοντας ότι θα βρει απέναντί της έναν φανατικό πολέμιο της λογικής και του γηπέδου, αποτέλεσαν τη μαύρη σελίδα της τεράστιας προσπάθειας για την κατασκευή της Αγιά Σοφιάς.

Στην Ένωση επιθυμούν τη συνεννόηση και τη σύμπλευση, άλλωστε ΑΕΚ και Νέα Φιλαδέλφεια θα πορεύονται ξανά μαζί με ορίζοντα την αιωνιότητα. Γι αυτό και η επιθυμία του Γιάννη Βούρου να βγει μπροστά και να θέσει υποψηφιότητα για τη θέση του Δημάρχου Φιλαδέλφειας/Χαλκηδόνας, θα στηριχθεί από την κιτρινόμαυρη οικογένεια .

Σαφώς της ίδια στήριξης θα τύγχανε και ο Λύσανδρος Γεωργαμλής, στην περίπτωση που θα «κατέβαινε» για δεύτερη φορά ως υποψήφιος Δήμαρχος στις εκλογές, ωστόσο ο ίδιος επέλεξε να μην είναι ενεργός αυτή τη φορά, κυρίως λόγω επαγγελματικών δραστηριοτήτων και φόρτου εργασίας (είναι ιδιοκτήτης επιχειρήσεων εστίασης στην περιοχή).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ