16.06.21 | 20:56

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Στήριξη αδυνάμων συμπολιτών μας από το Κοινωνικό Φαρμακείο Δ. Μαρκοπούλου
08.11.18 | 13:21

Στήριξη αδυνάμων συμπολιτών μας από το Κοινωνικό Φαρμακείο Δ. Μαρκοπούλου

Άμεση προτεραιότητα του Δήμου Μαρκοπούλου και της παρούσας Διοίκησης, αποτελεί η εφαρμογή Κοινωνικής Πολιτικής, ώστε κανένας συμπολίτης μας, που δοκιμάζεται από την οικονομική κρίση, να μη στερείται κάλυψης των βασικών βιοτικών του αναγκών, όπως η σίτιση και η φαρμακευτική περίθαλψη.

Έτσι, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Μαρκοπούλου ανακοινώνει την έναρξη νέων δράσεων Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας για τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες της περιοχής, σε συνεργασία με το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου, που συμπληρώνει με επιτυχία τον έναν χρόνο λειτουργίας του.

Συγκεκριμένα, ανακοινώνει την έναρξη δωρεάν εμβολιασμών - ενέσιμων ενδομυϊκών αγωγών [εφόσον προσκομίσουν συνταγή ιατρού (όπου κρίνεται), τη φαρμακευτική ουσία και το απαραίτητο υλικό] καθώς επίσης και τον δωρεάν έλεγχο αρτηριακής πιέσεως και σακχάρου.

Οι συγκεκριμένες δράσεις θα γίνουν στον χώρο του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου (Χ. Μεθενίτη 7, Μαρκόπουλο) και θα πραγματοποιούνται από επαγγελματία Νοσηλεύτρια, σε συνεργασία με τον υπεύθυνο Φαρμακοποιό της Δομής, κάθε Πέμπτη και Παρασκευή 9:00 π.μ.- 12:00 μ.μ.

Για την ένταξη και την εξυπηρέτησή σας, από το συγκεκριμένο πρόγραμμα δράσεων, επικοινωνήστε στο τηλ. 22990-20176 και 20149, ώστε το προσωπικό του Κοινωνικού Φαρμακείου, να σας ενημερώσει εκτενώς για τη διαδικασία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ