15.12.19 | 12:14

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ - ΠΕΥΚΗΣ

Στην τελική ευθεία οι προσλήψεις 41 οχταμηνιτών στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης
10.04.17 | 08:44

Στην τελική ευθεία οι προσλήψεις 41 οχταμηνιτών στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης

Με 41 άτομα ενισχύει το ανθρώπινο δυναμικό του ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης μέσω διαδικασιών πρόσληψης που εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθούν εντός του προσεχούς Μαΐου 2017.

Πρόκειται για συμβάσεις έργου, για χρονικό διάστημα οκτώ μηνών, σύμφωνα με Πρόγραμμα του ΟΑΕΔ που «τρέχει» σε όλους τους Δήμους της χώρας σε συγχρηματοδότηση κρατικών πόρων και ΕΣΠΑ.

Η σχετική διαδικασία μετά και τον οριστικό πίνακα κατάταξης του ΟΑΕΔ, βρίσκεται σήμερα στο στάδιο ελέγχου των προσόντων των ωφελουμένων από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Τάσο Μαυρίδη: «Πρόκειται για ένα Πρόγραμμα ιδιαίτερα σημαντικό που θα μάς δώσει τη δυνατότητα να ενισχύσουμε τις υπηρεσίες μας στον Δήμο, σε σημαντικούς τομείς, για την εύρυθμη λειτουργία και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών και των κατοίκων. Έτσι, 16 περίπου άτομα θα απασχοληθούν στις βοηθητικές εργασίες καθαριότητας, 7 ωφελούμενοι του Προγράμματος σε εργασίες γενικών καθηκόντων στα Σχολεία του Δήμου μας, ενώ συνολικά στόχος της Διοίκησής μας είναι η καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του συγκεκριμένου ανθρώπινου εργασιακού δυναμικού σε τομείς που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα του πολίτη σε μία πραγματικά δύσκολη οικονομικά συγκυρία για τη χώρα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ