29.03.20 | 15:54

 

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Στην ουρά, υπομονετικά, μόνη, η μητέρα του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα
07.06.19 | 08:04

Στην ουρά, υπομονετικά, μόνη, η μητέρα του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα

Στην ουρά στην Τράπεζα, προκειμένου να εξυπηρετηθεί, στήθηκε η μητέρα του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

Χωρίς “ιδιαίτερη” μεταχείριση πολύ περισσότερο “συμπεριφορά”, χωρίς αστυνομική φρουρά...

Την άξια αναφοράς αυτή συμπεριφορά ανέδειξε - δίνοντας επιπρόσθετη αξία - ένας δημοσιογράφος, που κάθε άλλο παρά “επαινεί” για τις κυβερνητικές πράξεις του τον Αλέξη Τσίπρα.

 

Δείτε τι έγραψε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος:

"Στον Τσίπρα τα «σέρνω» εδώ και παρά πολύ καιρό, δίκαια ή άδικα ο χρόνος θα δείξει. Σήμερα όμως υπέπεσε στην αντίληψή μου κάτι για το οποίο οφείλω να τον συγχαρώ δημόσια.

Βρέθηκα τυχαία σε μια τράπεζα του Διονύσου. Μπροστά μου καθόταν υπομονετικά μια κυρία περιμένοντας τη σειρά της.  Ήταν η μητέρα του Πρωθυπουργού. Απλή, δίχως φανφάρες, τελείωσε τη συναλλαγή της και αποχώρησε ήρεμα χωρίς να την αντιληφθεί  κανένας. Βγήκα έξω και διαπίστωσα με έκπληξη ότι δεν υπήρχε κανένα μέτρο προστασίας. Σύνηθες φαινόμενο τους γονείς πρωθυπουργών να τους συνοδεύουν λιμουζίνες και προσωπικό ασφαλείας. Δε χρειάζεται να αναφέρω ονόματα. Γνωστό τοις πάσι. Αισθάνομαι την ανάγκη να του πω ένα μεγάλο μπράβο για τη μητέρα του, τίποτε άλλο. Η φωτογραφία δεν μπαίνει ως αποδεικτικό στοιχείο ενός συγκλονιστικού ρεπορτάζ, αλλά μόνο για του λόγου το αληθές. Και πάλι μπράβο...

 

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος"

 

 ΠΗΓΗ: www.zougla.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ