03.06.20 | 19:51

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Στην Κεφαλονιά οι "ερυθρόλευκοι" - Δόθηκε η επιταγή των 500.000 ευρώ
21.02.14 | 09:06

Στην Κεφαλονιά οι ερυθρόλευκοι - Δόθηκε η επιταγή των 500.000 ευρώ

Ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς, Αλέξανδρος Παρίσης, υποδέχθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο, την αντιπροσωπεία της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, που επισκέφθηκε την Κεφαλονιά, μεταφέροντας τη γενναία δωρεά του Προέδρου της ομάδας, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη των 500.000 ευρώ, ώστε να επισκευασθούν σχολικές μονάδες του νησιού, που επλήγησαν από τους πρόσφατους σεισμούς.

Την αποστολή της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός αποτελούσαν οι: Κριστιάν Καρεμπέ (Σύμβουλος Στρατηγικής της Διοίκησης), Γρηγόρης Γεωργάτος (Γενικός Αρχηγός της Διεύθυνσης Ακαδημίας του Ολυμπιακού), Κώστας Καραπαπάς (Διευθυντής Επικοινωνίας), Βασίλης Τοκάκης (Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας & Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης), Βαγγέλης Μεσσάρης (Διευθυντής Προμηθειών) και Κατερίνα Μυλωνά (Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων), ενώ μαζί τους είναι και ο Ισπανός ποδοσφαιριστής των "ερυθρολεύκων", Μιγκέλ Τόρες.


Ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς σε σύντομο χαιρετισμό του - και εκ μέρους όλων των Κεφαλονιτών - εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την προσφορά, καθώς επίσης και την ελπίδα, «η κίνηση της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός και του Προέδρου Β. Μαρινάκη να βρει και αλλού μιμητές».

Στη συνέχεια, συνόδευσε την αντιπροσωπεία σε Ληξούρι και Αργοστόλι, όπου και μοίρασαν ρούχα και δώρα της ομάδας στα παιδιά.


Σε όλα τα μέλη της αντιπροσωπείας δόθηκε ένα εικόνισμα με τον πολιούχο του νησιού Άγιο Γεράσιμο.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ