21.09.19 | 18:15

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στον Ελαιώνα - “Πράσινο φως” από το ΣτΕ
21.09.17 | 17:00

Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στον Ελαιώνα - Πράσινο φως από το ΣτΕ

To «πράσινο φως», έδωσε το Συμβούλιο της Επικρατείας, στην εγκατάσταση και λειτουργία του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων του Δήμου Αθηναίων, στον Ελαιώνα.

Την ανακοίνωση έκανε ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. «Ο Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων θα συμβάλλει αποφασιστικά στην αλλαγή του τοπίου στον τομέα της καθαριότητας στην Αθήνα. Πρόκειται για μία κλειστή εγκατάσταση, που σέβεται απολύτως το φυσικό περιβάλλον και τις επιχειρήσεις της περιοχής. Ο κινητός Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων θα αποτελείται από δύο μεταλλικές ταινίες μεταφοράς απορριμμάτων κλειστού τύπου, τέσσερα ημιρυμουλκούμενα απορριμματο-κιβώτια και δύο οχήματα», τόνισε, για να αιτιολογήσει πως, πρόκειται για ένα σημαντικό έργο, «διότι θα σταθεί αιτία να πυκνώσουν τα δρομολόγια καθαριότητας στις γειτονιές της Αθήνας, θα μειωθούν οι περιβαλλοντικές συνέπειες από τα δρομολόγια προς τη Φυλή, καθώς και το κόστος λειτουργίας».

«Σε συνδυασμό με τον εκσυγχρονισμό των υπόλοιπων υποδομών, τις προμήθειες απορριμματοφόρων και κάδων, πιστεύουμε βάσιμα ότι τους επόμενους μήνες θα αρχίσει η καθαριότητα στην Αθήνα να φτάνει στα επίπεδα που θέλουμε», ολοκλήρωσε.      

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ