28.11.20 | 07:15

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΜΕΓΑΡΕΩΝ

Γρ. Σταμούλης: «Η αλήθεια για τον άτυχο εργαζόμενο του Δήμου μας»
19.01.16 | 13:45

Γρ. Σταμούλης: Η αλήθεια για τον άτυχο εργαζόμενο του Δήμου μας

Άμεση ήταν η αντίδραση του Δήμου και του Δημάρχου Μεγαρέων, Γρηγόρη Σταμούλη, στην ανακοίνωση του Συντονιστικού των Εργαζομένων στην Κοινωφελή Εργασία και Συμβασιούχων Αττικής, η οποία κάνει λόγο για «δολοφονία εργαζομένου» και «παράνομη εργασία», με αφορμή την κατάληξη του συναδέλφου τους, Γιώργου Σταμέλου, εργαζομένου, μέσω της «Κοινωφελούς Εργασίας», στο Δήμο Μεγαρέων.

Ο Δήμαρχος, αναφερόμενος στην αναπαραγωγή της διαδικτυακής ανακοίνωσης του Συντονιστικού, κάνει λόγο για «ψευδή και συκοφαντικά δημοσιεύματα» και προειδοποιεί με μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου, ενώ κάνει σαφές ότι, ο αποβιώσας εργαζόμενος είχε προσληφθεί «κανονικότατα» - όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει «και σύμφωνα με τις διαδικασίες και τις οδηγίες του Υπουργείου εργαζότανε στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου και όχι σε εργολάβο».

Η ανακοίνωση του Δημάρχου Μεγαρέων, Γρηγόρη Σταμούλη:

«Όλα αυτά είναι ψευδή και συκοφαντικά και προφανώς όποιος τα αναπαράγει έχει σχετικές ευθύνες ποινικά κολάσιμες.

Ο συγκεκριμένος εργαζόμενος είχε προσληφθεί κανονικότατα και σύμφωνα με τις διαδικασίες και τις οδηγίες του υπουργείου εργαζότανε στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου και όχι σε εργολάβο.

Η διοίκηση του Δήμου από την πρώτη στιγμή που σημειώθηκε το τραγικό ατύχημα έκανε όλες τις νόμιμες διαδικασίες τόσο για να σωθεί ο άνθρωπος όσο και για να βρεθούν και να καταλογιστούν οι όποιες ευθύνες όπου κι αν υπάρχουν.

Παράλληλα ο Δήμος στηρίζει με κάθε τρόπο την οικογένεια του εκλιπόντος.

Ας σταματήσουν λοιπόν κάποιοι να εκμεταλλεύονται το τραγικό αυτό ατύχημα. Και ασφαλώς ας σταματήσουν οι επιτήδειοι να λένε ψέματα και να συκοφαντούν.

Σε κάθε περίπτωση ο Δήμος εναντίον αυτών θα κινηθεί δικαστικά για αποκατάσταση της αλήθειας.»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ