25.01.21 | 16:16

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΖΗΡΟΥ

Hot spot στη Φιλιππιάδα Πρέβεζας - "Ναι" της Δημοτικής Αρχής στον αν.ΥΠ.ΕΘ.Α.
11.03.16 | 09:46

Hot spot στη Φιλιππιάδα Πρέβεζας - Ναι της Δημοτικής Αρχής στον αν.ΥΠ.ΕΘ.Α.

Επιστολή - απάντηση στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ζηρού, αλλά και την συνοδευτική επιστολή του Δημάρχου Ζηρού, Νικόλαου Καλαντζή, που ζητούσε την έγγραφη απάντηση και διευκρινίσεις επί των εννιά σημείων της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, για τη δημιουργία και λειτουργία κέντρου προσωρινής φιλοξενίας προσφύγων, στο πρώην Στρατόπεδο “Πετροπουλάκη” στη Φιλιππιάδα, απέστειλε ο αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας.

Ο αναπληρωτής Υπουργός περιγράφει με αρκετή σαφήνεια τον τρόπο λειτουργίας της δομής, ενώ δίνει διευκρινίσεις επί των ζητημάτων που τέθηκαν κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και τις ενστάσεις που αναδείχτηκαν και συμπεριελήφθησαν στο τελικό κείμενο απόφασης.

Ο Δημάρχος Ζηρού, Ν. Καλαντζής, σε δήλωσή του εκφράζει την ικανοποίηση για τις έγγραφες δεσμεύσεις του αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Δ. Βίτσα και σημειώνει: 

«Ο Δήμος προχωράει σε όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες προκειμένου να διασφαλίσει την ασφάλεια και υγιεινή των κατοίκων και της περιοχής μας και ταυτόχρονα να συνδράμει στη στήριξη της δομής και των οικογενειών προσφύγων που θα φιλοξενηθούν». 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ