02.06.20 | 23:02

 

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Σοκαριστικές εικόνες πρώην Δημαρχείου νυν γραφείων Δημοτικής Κοινότητας
19.09.19 | 11:35

Σοκαριστικές εικόνες πρώην Δημαρχείου νυν γραφείων Δημοτικής Κοινότητας

Μόνον σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας η “δημοκρατική”, από το πρώην δημαρχείο Ιαλυσού – νυν γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Ιαλυσού.

Σύμφωνα με την νέα πρόεδρο κα Στεφανία Στάγκα «όταν ήρθαμε για παράδοση – παραλαβή, αντικρίσαμε αυτό το χάος. Είναι λυπηρό να έχει εγκαταλειφθεί το πρώην δημαρχείο και τα γραφεία των υπηρεσιών σε τέτοιο σημείο και να παρουσιάζει αυτή την εικόνα…».

Να σημειωθεί πως για να γίνει το φωτορεπορτάζ, χρειάστηκε να φορεθούν ειδικές μάσκες λόγω της αφόρητης δυσωδίας που αναδύεται στους συγκεκριμένους χώρους ενώ είναι αδύνατο να πλησιάσει κανείς περισσότερο, αφού οι ακαθαρσίες στοιβάζονται σε όλα τα σημεία!!!

Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους: βρωμιά, δυσωδία, ακαθαρσίες, ακαταστασία, εγκατάλειψη.

Ειδικά στον χώρο που ήταν κάποτε κουζίνα, έχουν συσσωρευτεί πτώματα πουλιών και ακαθαρσίες που για να απομακρυνθούν χρειάζεται ειδικό συνεργείο και απολύμανση!

Είναι τραγικό το πώς και γιατί το πρώην δημαρχείο Ιαλυσού, κατάντησε σε αυτή την κατάσταση. Και είναι αδιανόητο, οι απελθόντες, να έχουν “παραδώσει” τα γραφεία αυτά στη νέα δημοτική αρχή και προεδρία της δημοτικής κοινότητας, σε αυτή την κατάσταση.ΠΗΓΗ: epoli.gr από dimokratiki.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ