23.01.21 | 15:28

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σοβαρός τραυματισμός εν ώρα υπηρεσίας για Δημοτική Αστυνομικό
20.07.16 | 19:25

Σοβαρός τραυματισμός εν ώρα υπηρεσίας για Δημοτική Αστυνομικό

"Μάχη" για τη ζωή της "δίνει" 34χρονη Δημοτική Αστυνομικός, εργαζόμενη στο Δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης, η οποία παρασύρθηκε και τραυματίστηκε σοβαρά από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, σήμερα, Τετάρτη 20 Ιουλίου, λίγο πριν τη μία το μεσημέρι, στην Αργυρούπολη, ευρισκόμενη εν ώρα υπηρεσίας, την ώρα που προσπαθούσε να περάσει διερχόμενους μαθητές του καμπ, διακόπτοντας την κυκλοφορία.

Η 34χρονη Δημοτική Αστυνομικός στεκόταν στο πεζοδρόμιο, στο ύψος του κολυμβητηρίου, στην οδό Κύπρου, στην Αργυρούπολη, στο ρεύμα προς Βούλα, όταν ενεπλάκη στο τροχαίο ατύχημα, με δύο αυτοκίνητα, τα οποία φέρεται να έκαναν "κόντρες".

Ως όλα δείχνουν, το ένα από τα δύο οχήματα έχασε τον έλεγχο, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο, ξήλωσε τα κολωνάκια και παρέσυρε την άτυχη Δημοτική Υπάλληλο.

Η άτυχη γυναίκα - πολυτραυματίας, με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι - μεταφέρθηκε αρχικά στο Ασκληπιείο Βούλας και κατόπιν στον Ευαγγελισμό, όπου αυτήν την ώρα επιχειρείται από τους γιατρούς να σταματήσουν την έντονη αιμορραγία που παρουσιάζει, όπως δήλωσε στο epoli.gr, η πρόεδρος των εργαζομένων στο Δήμο, ταμίας της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., κα. Μαρία Παπαδοπούλου.

Από την πρώτη στιγμή, στο πλευρό της βρέθηκε ο Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, ενώ οι δύο νεαροί οδηγοί των αυτοκινήτων, ηλικίας μεταξύ 20 και 25 ετών, συνελήφθησαν από άντρες της Τροχαίας Ελληνικού και κρατούνται.  

[23:10]: Κρίσιμες οι επόμενες 24 ώρες για την Δημοτική Αστυνομικό, η οποία νοσηλεύεται στην εντατική, μετά την τοποθέτηση στεντ. 

Προσπάθεια των ιατρών να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας της, μετά την πολλαπλότητα και τη σοβαρότητα των τραυμάτων της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ