13.08.20 | 23:00

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σοβαρό εργατικό ατύχημα στην Κρήτη
09.07.20 | 19:19

Σοβαρό εργατικό ατύχημα στην Κρήτη

Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε νωρίτερα στην ευρύτερη περιοχή του Ροδακίνου στα νότια του Ρεθύμνου, όταν ένας 33χρονος άνδρας, χτυπήθηκε από στύλο της ΔΕΗ.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο εν λόγω άνδρας δεν είναι υπάλληλος της ΔΕΗ, αλλά της εταιρίας που έχει συνάψει σύμβαση με την Επιχείρηση και συμβάλει στο έργο της κατασκευής δικτύων της ΔΕΗ.

Το ατύχημα -αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες του neakriti.gr - φέρεται να έγινε την ώρα που ο εργαζόμενος επιχειρούσε μαζί με συναδέλφους του να εγκαταστήσουν ένα ξύλινο στύλο της ΔΕΗ σε περιοχή του Ροδακίνου.
 
Τότε, ο στύλος και ενόσω ήταν στον «αέρα», φέρεται να μετακινήθηκε και με δύναμη χτύπησε κυρίως το κεφάλι του άτυχου άνδρα πετώντας τον κυριολεκτικά στο σταθμευμένο φορτηγό της επιχείρησης.

Ο τραυματίας, αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σπηλίου και από κει στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, φέροντας τραύματα σε όλο του το σώμα, τα οποία όμως δεν χαρακτηρίζονται ιδιαίτερα σοβαρά, όσο οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που φέρει, οι οποίες χαρακτηρίζονται από τους γιατρούς ως εξαιρετικά σοβαρές.

Άμεσα οι γιατροί του νοσοκομείου Ρεθύμνου, τον διασωλήνωσαν και εξαιτίας της σοβαρότητας της κατάστασής του, τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Χανίων με προοπτική να εισαχθεί κατευθείαν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ