26.02.20 | 17:41

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σκληρή κόντρα στη Βουλή για συμβασιούχους και τροπολογία
08.03.18 | 19:23

Σκληρή κόντρα στη Βουλή για συμβασιούχους και τροπολογία

Σκληρή επίθεση του Προέδρου της Ν.Δ., Κυριάκου Μητσοτάκη, πριν λίγα λεπτά στη Βουλή, και τη συνεδρίαση της Ολομέλειας, με αφορμή την ψήφιση της τροπολογίας του Υπ. Διοικητικής Ανασυγκρότησης, για τους συμβασιούχους του Δημοσίου και την αναφορά του σ’ αυτό, κάνοντας λόγο για «αναξιοκρατία» και «άλωση», σύμφωνα με τη ζωντανή κάλυψη του epoli.gr.

Ο κ. Μητσοτάκης, αναφερόμενος, αρχικά, στις προσλήψεις στα ΕΛΠΕ και τον διορισμό του κ. Φραγκίσκου Κουτεντάκη, ως επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής, συνέχισε με την Τροπολογία του ΥΠ.Δ.Α., λέγοντας:

«Μονιμοποιείτε χιλιάδες συμβασιούχους σε ευθεία παραβίαση του Συντάγματος. Αυτή η τροπολογία… Γελάτε ε; Σαν δεν ντρέπεστε λίγο, σαν δεν ντρέπεστε λίγο (απευθυνόμενος στον Υπ. Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη).

Η τροπολογία που ψηφίσατε χθες είναι μνημείο πολιτικού κυνισμού. Μνημείο πολιτικού κυνισμού. Ούτε καν κυρία Γεροβασίλη δεν ήσασταν καν στην αίθουσα να την υπερασπιστείτε. Ίσως κάπου μέσα σας αισθάνεστε κάποια ντροπή, γι' αυτό που κάποιοι άλλοι σας βάλανε να κάνετε. Την καταθέτω στα πρακτικά (σσ τροπολογία)», είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ