16.05.21 | 22:42

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο σκαμνί 40χρονος για αποπλάνηση 14χρονης
18.04.21 | 10:59

Στο σκαμνί 40χρονος για αποπλάνηση 14χρονης

Από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου θα δικαστεί στις αρχές Μαΐου, 40χρονος που κατηγορείται για αποπλάνηση κοριτσιού στην Κάλυμνο, το οποίο δεν είχε συμπληρώσει τα 14 χρόνια του!

Η υπόθεση εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό, καθώς ο 40χρονος έχει ήδη κριθεί ένοχος και έχει καταδικαστεί από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου.

Πιο συγκεκριμένα, η δίκη είχε γίνει στις αρχές Δεκεμβρίου 2016 και παρά το γεγονός ότι ο κατηγορούμενος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, η υπόθεση εκδικάστηκε κανονικά ωσεί παρών και του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 8 ετών με την έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Βάση της απόφασης αυτής, ο 40χρονος εντοπίστηκε τον Απρίλιο του 2017 από αστυνομικούς του Τμήματος Καλύμνου, συνελήφθη και παραπέμφθηκε αρμοδίως.

Το περιστατικό είχε σημειωθεί, σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Κω με το οποίο η υπόθεση παραπέμφθηκε σε δίκη, τον Γενάρη του 2012 στην Κάλυμνο σε συγγενικό σπίτι του 40χρονου.

Εκεί ο φερόμενος ως δράστης κατηγορείται ότι συνευρέθηκε ερωτικά με την ανήλικη, η οποία το συγκεκριμένο διάστημα δεν είχε συμπληρώσει τα 14 χρόνια της!

Σε βάρος του 40χρονου ακολούθησε καταγγελία και η άσκηση ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος.

Μετά την απολογία του ο κατηγορούμενος είχε αφεθεί ελεύθερος με τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης του μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.ΠΗΓΗ: rodiaki.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ