21.09.19 | 18:05

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ

ΣΔΟΕ: «"Καθαρός" ο Δήμος Μαλεβιζίου και ο Δημοτικός Οργανισμός του»
11.01.16 | 11:14

ΣΔΟΕ: Καθαρός ο Δήμος Μαλεβιζίου και ο Δημοτικός Οργανισμός του

Ολοκληρώθηκε από το ΣΔΟΕ, ο έλεγχος στα οικονομικά στοιχεία του Δημοτικού Οργανισμού Περιβάλλοντος, Πολιτισμού, Αθλητισμού Μαλεβιζίου (Δ.Ο.Π.Π.Α.Μ.) και στο Μουσείο Δομίνικος Θεοτοκόπουλου στο Φόδελε, «με το πόρισμα να αποδεικνύει την άψογη οικονομική διαχείριση των εσόδων και τη νόμιμη λειτουργία του Μουσείου» όπως τονίζεται, χαρακτηριστικά, στην ανακοίνωση του Δήμου.

Κατά τη διαδικασία του ενδελεχούς φορολογικού ελέγχου, προσκομίστηκαν από τον τέως Πρόεδρο του Δ.Ο.Π.Π.Α.Μ., Γιώργο Αεράκη, όλα τα προβλεπόμενα έγγραφα, βιβλία και στοιχεία, απ’ όπου και διαπιστώθηκε η χρηστή διαχείριση που γινόταν όλα αυτά τα χρόνια στον Οργανισμό. 

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου, Κώστας Μαμουλάκης, στις σχετικές δηλώσεις του τόνισε:

«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση παρέλαβα το πόρισμα του πολύμηνου και εξονυχιστικού ελέγχου, που διενήργησε το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος στον Δημοτικό Οργανισμό Περιβάλλοντος, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου μας και το οποίο είναι πεντακάθαρο. 

Όπως είναι γνωστό, οι τοίχοι του Δημαρχείου είναι και θα παραμείνουν κρυστάλλινοι.

Προσωπικά, ανέκαθεν επεδίωκα να ελέγχονται όλες οι πράξεις, όλων των νομικών προσώπων του Δήμου μας. 

Η διαφάνεια στην διαχείριση δημοσίου χρήματος ήταν και παραμένει η βασικότερη προτεραιότητα μου κι αυτό το γνωρίζουν καλά οι πάντες. 

Ελεγχόμαστε άλλωστε καθημερινά από τους αρμόδιους φορείς για όλες τις αποφάσεις μας, μικρές και μεγάλες.

Γνωρίζοντας παράλληλα την ηθική υπόσταση των προσώπων που επιλέγω για τις θέσεις ευθύνες στο Δήμο Μαλεβιζίου, δεν είχα την παραμικρή αμφιβολία για την εξέλιξη της έρευνας, η οποία μάλιστα έγινε από το πλέον αρμόδιο Σώμα Δίωξης του Οικονομικού Εγκλήματος».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ