05.04.20 | 22:05

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πτώση οχημάτων στη θάλασσα σε Σύμη και Κεφαλλονιά
26.02.20 | 09:08

Πτώση οχημάτων στη θάλασσα σε Σύμη και Κεφαλλονιά

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Σύμης, μεσημβρινές ώρες χθες, για περιστατικό πτώσης Φ.Ι.Χ. οχήματος στη θαλάσσια περιοχή εντός του όρμου ''ΧΑΡΑΝΙ'' ν. Σύμης, με έναν (01) επιβαίνοντα, ο οποίος εξήλθε με ίδιες δυνάμεις.
 
Σύμφωνα με δήλωση του 59χρονου αλλοδαπού οδηγού και ιδιοκτήτη του εν λόγω οχήματος, υπήρξε εμπλοκή στο σύστημα πέδησης, με αποτέλεσμα το ανωτέρω όχημα να πέσει στη θάλασσα, ενώ ο ίδιος μεταφέρθηκε στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Σύμης για περαιτέρω εξετάσεις.
 
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σύμης, ενώ το Φ.Ι.Χ. όχημα ανελκύστηκε από γερανοφόρο όχημα, χωρίς να διαπιστωθεί θαλάσσια ρύπανση.
 
Επίσης βραδινές ώρες χθες ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Σάμη Κεφαλληνίας για πτώση Ι.Χ.Ε. οχήματος χωρίς επιβαίνοντες στον λιμένα Αγίας Ευφημίας ν. Κεφαλληνίας.
 
Από την οικεία Λιμενική Αρχή αναζητήθηκε και ευρέθη ο 23χρονος αλλοδαπός οδηγός του Ι.Χ.Ε. οχήματος, ο οποίος δήλωσε ότι το εν λόγω όχημα ολίσθησε λόγω μη ορθής χρήσης του χειρόφρενου, με αποτέλεσμα να βρεθεί εντός ύδατος.
 
Από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Σάμης Κεφαλληνίας του Λιμεναρχείου Κεφαλληνίας επιβλήθηκαν οι νόμιμες διοικητικές κυρώσεις, ενώ από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός, ούτε παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση και το Ι.Χ.Ε. όχημα ανασύρθηκε από γερανοφόρο όχημα, με μέριμνα του ιδιοκτήτη του.
 
 
photo: αρχείου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ