01.06.20 | 18:29

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ

Πρωτότυπος τρόπος αποκομιδής σκουπιδιών από τον Δήμο Τρικκαίων
01.10.18 | 12:31

Πρωτότυπος τρόπος αποκομιδής σκουπιδιών από τον Δήμο Τρικκαίων

Με μια οργανωμένη πρωτοβουλία, στα πλαίσια της εταιρικής της ευθύνης και σε συνεργασία με τον δήμο Τρικκαίων, η γαλακτοβιομηχανία ΤΥΡΑΣ συνέβαλε το περασμένο Σάββατο στον καθαρισμό από σκουπίδια συγκεκριμένων σημείων της πόλης.

Η δράση πραγματοποιήθηκε με μισθωμένο συνεργείο της επιχείρησης στις τέσσερις εισόδους των Τρικάλων (Καρδίτσης, Λαρίσης, Καλαμπάκας, Πύλης) και παραπλεύρως της περιφερειακής οδού Τρικάλων – Ιωαννίνων ( στο τμήμα από ΟΑΕΔ μέχρι Μπάρα).

Η ποιότητα των απορριμμάτων που συλλέχθηκαν και οδηγήθηκαν στον ΧΥΤΑ από τα συνεργεία του Δήμου, συμβαδίζουν με τις καταναλωτικές συνήθειες όλων μας τα τελευταία χρόνια. Κυριαρχούν παντού τα πλαστικά μπουκαλάκια νερού, με δεύτερα σε ποσότητα τα πλαστικά ποτήρια καφέ.

Σε μια σύντομη εκδήλωση που έγινε το μεσημέρι στην οδό Καλαμπάκας, την ώρα του διαλείμματος των εργαζομένων, παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου, ο πρόεδρος της ΤΥΡΑΣ Τάκης Σαράντης, ο αστυνομικός διευθυντής Γιώργος Σπηλιόπουλος, ο διευθυντής της Αποκεντρωμένης διοίκησης στο νομό Τρικάλων Γιώργος Ζιούτος, ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Παναγιώτης Ντιντής, υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου, στελέχη της ΤΥΡΑΣ και δημοσιογράφοι.

Στους εργαζομένους και λοιπούς παρευρισκόμενους προσφέρθηκαν μπλουζάκια ΤΥΡΑΣ και προϊόντα Όλυμπος από αυτοκίνητο-ψυγείο που παρέμεινε στο χώρο κατά τη διάρκεια των εργασιών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ