25.09.20 | 22:23

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΑΓΙΑΣ

Πρωτοβουλία του Δημάρχου Αγιάς για την Τρίτη Ηλικία σε επίπεδο Νομού
13.11.13 | 11:29

Πρωτοβουλία του Δημάρχου Αγιάς για την Τρίτη Ηλικία σε επίπεδο Νομού

Με τη συνάντηση του δημάρχου Αγιάς, Αντώνη Γκουντάρα, με τους δημάρχους Τυρνάβου, Νίκο Μαλάκο, Ελασσόνας, Γιώργο Πασχόπουλο και Φαρσάλων, Άρη Καραχάλιο, έκλεισε ο κύκλος της δικτύωσης, μεταξύ των δομών του ΚΑΠΗ του κάθε δήμου του Νομού. 

Να σημειωθεί ότι, οι συναντήσεις γίνονται στο πλαίσιο της αρχικής προσπάθειας που ξεκίνησε ο δήμος Αγιάς και το ΚΑΠΗ του δήμου, με θέμα την Τρίτη Ηλικία και τον Τουρισμό.

Στη συνάντηση της ολοκλήρωσης της δικτύωσης, παρευρέθηκαν εκτός από τους δημάρχους των άλλων δήμων, ο συντονιστής του Τοπικού Τουριστικού Δικτύου, Οδυσσέας Τσιντζιράκος, η δημοτική σύμβουλος και πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Ηρακλείδης», υπεύθυνη για τη Δικτύωση των ΚΑΠΗ, Χριστίνα Γιαννουλέα, ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της Α.Ε. Στομίου, Βασίλης Λέτσιος και ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Ευρυμενών, Γιώργος Γκουτζολίκας οι οποίοι είναι και μέλη του τουριστικού δικτύου του δήμου Αγιάς.

Ο δήμαρχος Αγιάς, Αντώνης Γκουντάρας, τόνισε πως, με κοινή συντονισμένη και συντεταγμένη προσπάθεια, μαζί με τους άλλους δημάρχους, στόχος μας είναι η επικοινωνία και η επαφή μεταξύ των ανθρώπων της Τρίτης Ηλικίας και η ανάπτυξη τουριστικών περιοχών του τόπου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης παραδόθηκαν φάκελοι με τουριστικό υλικό και με προτάσεις μονοήμερων και πολυήμερων επισκέψεων στο δήμο Αγιάς.  

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ