21.02.19 | 12:46

 

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Πρόστιμα από Δήμαρχο σε δημοτικούς υπαλλήλους επειδή κάπνιζαν στο γραφείο τους
11.05.18 | 10:08

Πρόστιμα από Δήμαρχο σε δημοτικούς υπαλλήλους επειδή κάπνιζαν στο γραφείο τους

Με εντολή Δημάρχου βεβαιώθηκαν πρόστιμα σε δυο Δημοτικούς Υπαλλήλους, οι οποίοι πιάστηκαν «επ’ αυτοφώρω» να καπνίζουν στο γραφείο τους. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr το περιστατικό συνέβη πριν λίγες μέρες, όταν ο Δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου, έκανε αιφνιδιαστική είσοδο στην υπηρεσία, έχοντας ενημερωθεί ότι υπάλληλοι καπνίζουν στα γραφεία τους. Σε έντονο ύφος έκανε παρατήρηση στους υπαλλήλους και προειδοποίησε για αυστηρές κυρώσεις εάν επαναληφθεί το περιστατικό.

Λίγο αργότερα βεβαίωσαν τα πρόστιμα άντρες της Δημοτικής Αστυνομίας και ο Δήμαρχος ήδη υπέγραψε τα δύο πρόστιμα ύψους 550 € για τον Διευθυντή της Υπηρεσίας και 50 € για τον υπάλληλο που κάπνιζε.

Όπως ο ίδιος ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου λέει στο trikalavoice.gr, «δεν μπορεί να κάνει ο Δήμος μια τεράστια προσπάθεια, ερχόμενος και σε σύγκρουση πολλές φορές με επαγγελματίες για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου και υπάλληλοί μας να καπνίζουν εν ώρα υπηρεσίας και στα γραφεία τους».

Υπενθυμίζεται ότι, ο Δήμαρχος Τρικκαίων τα “είχε βάλει” δημόσια και με τον υπουργό Υποδομών & Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη, για το γεγονός ότι κάπνιζε σε κλειστό χώρο, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης [ΦΩΤΟ]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ