06.07.20 | 04:14

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πρόσληψη 120 συμβασιούχων πολλών ειδικοτήτων από Δήμους και Περιφέρειες
26.06.20 | 08:25

Πρόσληψη 120 συμβασιούχων πολλών ειδικοτήτων από Δήμους και Περιφέρειες

Νέες προκηρύξεις ΟΤΑ α’ και β’ Βαθμού προς κάλυψη εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών τους, όπως παρουσιάζει, σήμερα, το epoli.gr. [Επισυνάπτονται οι Προκηρύξεις]

Συγκεκριμένα,

Π.Ε. ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός (1) ατόμου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών, στο Πρόγραμμα Καταπολέμησης του Δάκου της Ελιάς έτους 2020 της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου.

Αιτήσεις έως 03/07/2020.

 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΗΜΑΘΙΑΣ

Πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός (1) ατόμου για την εφαρμογή του Κοινοτικού Προγράμματος Εμβολιασμού κατά της Οζώδους Δερματίτιδας των Βοοειδών και ενός (1) ατόμου για την εφαρμογή του Κοινοτικού Προγράμματος των Μεταδοτικών Σπογγωδών Εγκεφαλοπαθειών στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας.

Αιτήσεις από αύριο Σάββατο 27 Ιουνίου έως 6 Ιουλίου 2020.

 

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Πρόσληψη έκτακτου προσωπικού [8 ατόμων], για την κάλυψη εποχικών αναγκών και συγκεκριμένα τη στελέχωση της κατασκήνωσης του Δήμου Αγίου Δημητρίου στη Ραφήνα, για τρεις μήνες.

 

ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ

Πρόσληψη πέντε (5) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, προς κάλυψη κατεπειγουσών, εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών των υπηρεσιών του με την ειδικότητα ΥΕ Εργάτη/τρια Καθαριότητας με χρονική διάρκεια 2 μηνών.

 

ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, είκοσι (20) ατόμων [ΥΕ Εργατών Καθαριότητας], χρονικής διάρκειας από ανάληψη υπηρεσίας έως 13/9/2020.

 

ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την αντιμετώπιση επειγουσών, εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών, ογδόντα (80) ατόμων, για την οργάνωση και εύρυθμη λειτουργία του Καλοκαιρινού Παιδότοπου 2020, που θα διεξαχθεί από 6/7/2020 έως και31/7/2020, σε Δημόσια Σχολεία της Κηφισιάς.

 

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ

Μια (1) θέση Ειδικού Συμβούλου Δημάρχου, ειδικότητας Π.Ε. Πολιτικών Μηχανικών, η οποία θα καλυφθεί με ειδική σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, η διάρκεια της οποίας δεν μπορεί να υπερβαίνει τη διάρκεια της δημοτικής περιόδου εντός της οποίας προσλήφθηκε.

 

ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού τεσσάρων (4) ατόμων, προς αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών.

Π.Ε. ΖΑΚΥΝΘΟΥ | Προβολή/κατέβασμα
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΗΜΑΘΙΑΣ | Προβολή/κατέβασμα
ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ | Προβολή/κατέβασμα
ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ | Προβολή/κατέβασμα
ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ | Προβολή/κατέβασμα
ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ | Προβολή/κατέβασμα
ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ | Προβολή/κατέβασμα
ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ | Προβολή/κατέβασμα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ