06.05.21 | 09:34

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Προσλήψεις συμβασιούχων διαφόρων ειδικοτήτων από Δήμους [Οι προκηρύξεις]
25.04.20 | 12:42

Προσλήψεις συμβασιούχων διαφόρων ειδικοτήτων από Δήμους [Οι προκηρύξεις]

Την πρόσληψη συμβασιούχων διαφόρων ειδικοτήτων, προς κάλυψη κατεπειγουσών πρόσκαιρων αναγκών για την αντιμετώπιση των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοιού COVID-19, ανακοίνωσαν δύο Δήμοι.

Συγκεκριμένα,  

ΔΗΜΟΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ - ΑΡΑΧΟΒΑΣ - ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ

Την πρόσληψη προσωπικού (ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ / ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ, ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ, ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ) με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, επτά (7) ατόμων, τετράμηνης διάρκειας, προς κάλυψη κατεπειγουσών πρόσκαιρων αναγκών για την αντιμετώπιση των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοιού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του, ανακοίνωσε ο Δήμος Διστόμου.

Επισυνάπτεται η Προκήρυξη

 

ΔΗΜΟΣ ΝΟΤΙΟΥ ΠΗΛΙΟΥ

Την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου(τετράμηνα), συνολικού αριθμού έξι (6) ατόμων, για την αντιμετώπιση των κατεπειγουσών εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών που έχουν προκύψει στον τομέα της Καθαριότητας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και της πρόσφατης θεομηνίας όπως ο καθαρισμός πλατειών, οδών και κοινοχρήστων χώρων. Επίσης, εργασίες ύδρευσης, οι εργασίες κλαδέματος, η αποκομιδή προϊόντων κλαδέματος, αποψιλώσεις αλλά και αποκομιδής απορριμμάτων, ανακοίνωσε ο Δήμος Νοτίου Πηλίου.

Επισυνάπτεται η Προκήρυξη

ΔΗΜΟΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ | Προβολή/κατέβασμα
ΔΗΜΟΣ Ν. ΠΗΛΙΟΥ | Προβολή/κατέβασμα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ