16.06.19 | 23:34

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Προς υπογραφή η Συλλογική Σύμβαση Εργασίας για τα μέλη της ΠΟΠ-ΟΤΑ
28.09.18 | 14:35

Προς υπογραφή η Συλλογική Σύμβαση Εργασίας για τα μέλη της ΠΟΠ-ΟΤΑ

Μία πάγια διεκδίκηση της Διοίκησης της ΠΟΠ-ΟΤΑ, αυτή της υπογραφής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας για τα μέλη της, βαίνει προς πραγματοποίηση, σύμφωνα με ρεπορτάζ του epoli.gr.

Ειδικότερα, μετά τη σημερινή συνάντηση του προεδρείου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τον Υπουργό Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση, η υπογραφή της ΣΣΕ δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθεί και την ερχόμενη βδομάδα ακόμη.

Άλλα θέματα που ετέθησαν από την Ομοσπονδία στον Υπουργό ήταν, η Δημοτική Αστυνομία, τα Κοινωνικά Προγράμματα Δήμων (Βοήθεια στο Σπίτι, ΚΔΑΠ, ΚΔΑΠμεΑ) κ.ά.

Το epoli.gr επικοινωνώντας με τον Πρόεδρο της Π.Ο.Π.-Ο.Τ.Α. για τη συνάντηση μας τόνισε:

«Το κλίμα της συνάντησης ήταν πολύ καλό. Οι προθέσεις του Υπουργού φάνηκαν καλές και ειλικρινείς. Μένει να δούμε στο προσεχές διάστημα τις λύσεις που θα δοθούν από το Υπουργείο, στα 19 θέματα που θέσαμε. Ειδικότερα, για την υπογραφή της ΣΣΕ, τη μετάταξη φυλάκων, πρώην δημοτικών αστυνομικών κέντρων κράτησης στη δημοτική αστυνομία, τη διασφάλιση της εργασίας των εργαζομένων του Βοήθεια στο Σπίτι και άλλων κοινωνικών δομών δήμων».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ