23.06.18 | 22:21

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Προς απόλυση 89 συμβασιούχοι - "παρατασιούχοι" του Δήμου Ηρακλείου;
20.03.17 | 13:47

Προς απόλυση 89 συμβασιούχοι - παρατασιούχοι του Δήμου Ηρακλείου;

Με απόφαση της Δημοτικής Αρχής Ηρακλείου, 89 εργαζόμενοι στην Καθαριότητα και το Πράσινο φέρονται να χάνουν τις δουλειές τους, σύμφωνα με το neakriti.gr, το οποίο προσθέτει πως, μάλιστα, ο Δήμος και το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να προχωρήσει στην πρόσληψη 150 νέων συμβασιούχων και να απολύσει τους συγκεριμένους.

Πρόκειται για συμβασιούχους οδοκαθαριστές, οδηγούς και συνοδούς απορριμματοφόρων, που έχουν συμπληρώσει, συνολικά, 24 μήνες στην υπηρεσία.

Το συγκινητικό μήνυμα συμβασιούχου

"…ΕΙΜΑΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΚΑΠΟΙΑΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ ΜΕ 4 ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ.

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΗΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΩΝ ΟΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΟΥΝ ΠΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΧΑΡΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΥΠΟΥΛΟ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΜΑΝΤΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ 24ΜΗΝΕΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 89 ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΑΣ ΑΠΟΛΥΟΥΝ.

ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΦΟΝΤΗΛΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΡΙΟ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΈΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ. ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΠΡΑΜΑΤΑ - ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

ΖΗΤΑΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΣΩΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΩΡΑ.

ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ-ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ "

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ