06.03.21 | 19:41

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Την προκήρυξη πρόωρων Εκλογών ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας
26.05.19 | 23:59

Την προκήρυξη πρόωρων Εκλογών ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας

Χρησιμοποιώντας παρελθοντικούς χρόνους από την αρχή της ομιλίας του, την διεξαγωγή πρόωρων Βουλευτικών Εκλογών, ανακοίνωσε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Κυριακής, από τα Γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του Κόμματος, Αλέξης Τσίπρας.

«...Αμέσως μετά τον δεύτερο γύρο των Αυτοδιοικητικών Εκλογών θα ζητήσω από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την άμεση προκήρυξη Εθνικών Εκλογών», τόνισε στο χαρακτηριστικό σημείο της είδησης, ο κ. Τσίπρας.

«Για να είναι τελικά ο Ελληνικός λαός αυτός και μόνο αυτός που θα πάρει την οριστική απόφαση. Αν επιθυμεί να συνεχίσουμε με ένα σχέδιο για τη στήριξη των πολλών ή αν επιθυμεί την επιστροφή στα σκοτάδια της λιτότητας, του ΔΝΤ, στο χθες που όλοι κι όλες ζήσαμε».

«Ο Ελληνικός λαός υπήρξε πάντοτε το στήριγμά μας. Απευθυνόμαστε λοιπόν για άλλη μία φορά σε αυτό το στήριγμα. Το μοναδικό μας στήριγμα. Σε όλες τις Ελληνίδες και σε όλους τους Έλληνες. Απευθύνομαι σε αυτούς με ειλικρίνεια και πάλι και ζητάμε τη δική τους εντολή, την καθαρή εντολή. Πορεύτηκα και πορευτήκαμε πάντοτε με το κεφάλι ψηλά, με μοναδικό γνώμονα να μπορεί ο Ελληνικός λαός, όλοι κι όλες και οι πολλοί να πορεύονται με το κεφάλι ψηλά. Το ίδιο θα κάνουμε κι τώρα. Σε όλες τις κρίσιμες στιγμές της Ελληνικής ιστορίας την απάντηση την έδινε και την δίνει και θα τη δίνει πάντα ο Ελληνικός λαός. Θα τη δώσετε όλες κι όλοι εσείς. Το μέλλον είναι στα δικά σας χέρια. Και αυτό το μέλλον πιστεύουμε ότι ανήκει στους πολλούς και για αυτό θα απευθυνθούμε σε αυτούς», ολοκλήρωσε.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ