13.08.20 | 00:05

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Προγράμματα επιμόρφωσης δημοσίων υπαλλήλων με υποτροφίες και πλήρη κάλυψη εξόδων
03.07.20 | 12:36

Προγράμματα επιμόρφωσης δημοσίων υπαλλήλων με υποτροφίες και πλήρη κάλυψη εξόδων

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τους «ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ» (PIC 2020), που διοργανώνονται από την Πρεσβεία της Γαλλίας στην Ελλάδα, σύμφωνα με εγκλύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών.

Για το δεύτερο εξάμηνο του 2020, η Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης της Γαλλίας (ΕΝΑ) προτείνει σημαντικό αριθμό προγραμμάτων, εκ των οποίων πέντε (5) θα πραγματοποιηθούν εξ αποστάσεως.

Επίσης, η Γαλλική Κυβέρνηση προσφέρει πέντε (5) υποτροφίες με πλήρη κάλυψη των εξόδων (διδακτρά, αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή και ένα μέρος του κόστους διαβίωσης).

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα ανωτέρω προγράμματα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Επιστημονικής και Πανεπιστημιακής Συνεργασίας του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος, στην κα Μαρία -Χριστίνα Αγαπίου (email: mcagapiou@ifa.gr ).

Επιπλέον πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν στο σύνδεσμο: https://www.ena.fr/Formation-continue/Programmes-Internationaux-et-dapprofondissement/Programmes-internationaux-courts-ex-Cisap

Οι επιλεχθέντες υποψήφιοι οφείλουν να συνάψουν ασφαλιστήριο συμβόλαιο αστικής ευθύνης (assurance de responsabilité civile), το κόστος του οποίου δεν συμπεριλαμβάνεται στο κόστος εγγραφής.

Το σχετικό υλικό είναι αναρτημένο και στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών, στην ενότητα: Ανθρώπινο Δυναμικό Δημοσίου Τομέα / Προσωπικό / Εκπαίδευση.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ